Yoldan çıkan araç durakta bekleyenlere çarptı: 2 kardeş öldü,anneleri yaralandı

Yoldan çıkan araç durakta bekleyenlere çarptı: 2 kardeş öldü,anneleri yaralandı
4 Eylül 2013 16:31

Sakarya’nın Söğütlü İlçesi yakınlarında merkez ilçe Adapazarı’na gitmek için durakta otobüs bekleyen anne ve iki kızına yoldan çıkan hafif ticari araç çarptı. Kazada, 2 ay önce evlenen Tuğba İlban ile kardeşi Zeynep Küçük yaşamlarını yitirirken, anneleri Havva Küçük yaralandı.

Kaza bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Söğütlü İlçesi’nde oturan 45 yaşındaki Havva Küçük, kızları 25 yaşındaki Tuğba İlban ile 23 yaşındaki Zeynep Küçük, Adapazarı’na gitmek için Karasu’dan gelecek otobüsü bir akaryakıt istasyonu yanındaki durakta beklemeye başladı. Bu sırada, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 54 D 3578 plakalı hafif ticari araç, yoldan çıkarak durakta bekleyen anne ve kızlarına çarptı. Araç, 3 kişi önünde yaklaşık 20 metre sürükledikten sonra park halindeki bir başka araca daha çarptıktan durabildi.

Kazada abla Tuğba İlban ile kardeşi Zeynep Küçük olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Anneleri Havva Küçük ise ağır yaralanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya karışan araç sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Kazada ölenlerden Tuğba İlban’ın 2 ay önce evlendiği öğrenildi. Acı haberi alıp kaza yerine gelen Tuğba İlban’ın eşi Yavuz İlban, ölen eşinin cesedinin başında sinir krizi geçirdi. Kazadan sonra kaçan sürücünün yakalanması için araştırmalar sürdürüloyor.