Yenilmezler 4: Son Oyun İle Aksiyona Doyacaksınız

Yenilmezler 4: Son Oyun İle Aksiyona Doyacaksınız
1 Ağustos 2019 16:00

Yenilmezler serisinin 4. filmi olan bu son filmde aksiyon dolu anlara ilave olarak büyük bir dram sizleri beklemektedir.

 

 

Yönetmen koltuğunu AnthonyRusso ve Joe Russo’nun paylaştığı Yenilmezler 4 Son Oyun filminde alıştığımız Avengers kahramanları;

  • Robert DowneyJr,
  • TomHolland,
  • BrieLarson,
  • ChrisEvans,
  • ChrisHemsworth,
  • JeremyRenner,
  • Mark Ruffalo
  • Michelle Pfeiffer

canlandırmaktadır. Vizyona girdiği 1 Mayıs 2019 tarihi itibari bile büyük ses getiren filmi yüksek görüntülü ve Türkçe dublaj tercihleriyle web sitemizden izleyebilirsiniz. İzlerken aksiyona doyacağınız ve duygusal anlar yaşayacağınız serinin bu son filmini tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz. Hemen koltuklarınızın karşısına geçin ve filmi başlatarak aksiyon dolu dakikalara kendinizi bırakın.

Yenilmezler Takımı Zor Durumdan Kurtulmayı Başarıyor

Serinin önceki filmi Avengers: InfinityWar filminde hatırlanacağı üzere Black Panther, Gamora, Dr. Strange, Mantis, Örümcek Adam, Star Lord, BuckeyBarnes ve pek çok kahraman sonsuzluk eldivenini ele geçirerek yok olmuşlardı. Kaptan Amerika, Hulk,Thorve Black Widow ise bir kenarda yas tutmaktaydı. Dünya için tam ümitlerin tükendiği anda kahramanlarımız Kuantum bölgesinden kurtulmanın bir yolunu bularak yeniden tehlikelerle dolu Dünya’yı kurtarma görevlerinin başına dönüyor.

Filmin alışmış olduğumuz Avengers karakterleri ile çekilen son filmi olacak olması ve sonrasında yeni kahramanlar ile yoluna devam edeceğinin açıklanması ile film daha ilgi çekici bir hal alıyor. Kuantum bölgesinden kurtulmayı başaran kahramanlarımız ile takımın omurgasını oluşturan Hulk, Thor, Kaptan Amerika ve Black Widowbakalım milyonda bir ihtimali gerçekleştirerek düşmanları Thanos’u yenebilecekler mi? Kahramanlarımızın bu zor görevini anlatan bu filmi izlemek için film izle seçeneğini seçmeniz yeterli.

Avenger 4:End Game Filmini Full İzle

Dünya nüfusunun yarıya düştüğü ve umutların tükendiği bu zor zamanda kahramanlarımızın Dünya’yı kurtarmak için giriştikleri özveri dolu maceraları web sitemizden kesintisiz izleyebilirsiniz. Avengers 4 Endgame filmini dilerseniz Türkçe altyazılı dilerseniz Türkçe dublajlı olarak izleyebilir, aksiyon dolu bu maceranın heyecanında filmin sonuna kadar sürüklenebilirsiniz. Kahramanlarımızın çıktığı bu zorlu görevde insanlığı kurtarmak için giriştikleri mücadeleyi izlemek için daha fazla beklemeden hemen izlemeye başlayın.

 

https://www.fullizlet.com/yenilmezler-4-son-oyun-avengers-4-endgame-izle/

interaktifplus ( Pozitif İnternet Çözümleri )