Yeni Yılın En Popüler Avrupa Turları

Yeni Yılın En Popüler Avrupa Turları
2 Ocak 2023 12:42

Dünyanın en gözde ülkelerinin yer aldığı Avrupa, tatil destinasyonları ile her dönem yıldızını parlatmakta. Görkemli yapılara, tarih ve sanat dolu sokaklar ile romantik gezi lokasyonları başta olmak üzere binlerce farklı doğa güzellikleri ile turistlerin bir numaralı tercihi olan tatil yerlerine ev sahipliği yapmakta. Günümüzde bütçe dostu turlara katılarak Avrupa gezi deneyimi yaşamak oldukça kolay. 2023’ün ilk günlerinde sizler için en çok tercih edilen bir Avrupa turları 2022 listesi hazırladık. Farklı lokasyonları gezme ve kısa sürede çok yer görmeyi planlayanlardansanız yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

Paris Disneyland Turu

Avrupa’nın en gözde duraklarından biri olan Paris, hayâl dünyasının sınırlarını zorlayan Disneyland’a ev sahipliği yapmakta. Hem yetişkinler hem de çocuklar için sunduğu birbirinden eğlenceli istasyonlarıyla sevdikleriniz ile eğlence dolu tatil deneyimi yaşatmakta. İstanbul çıkışlı Paris Disneyland turlarına katılarak Disney Village’de Planet Hollywood’u keşfedip eşsiz lezzetlerin tadına bakma veya kayık, kano, deniz bisikleti ve daha birçok deniz aracının yer aldığı Lake Disney’de göl etrafında tren turuna katılarak farklı deneyimler kazanabilirsiniz.

Paris’in muhteşem destinasyonlarını yakından görme şansını da bu tur ile elde edebilirsiniz. Şehrin en gözde lokasyonu Eyfel Kulesi başta olmak üzere; Louvre Müzesi, Notre Dame Katedrali, Versay Sarayı ve Zafer Takı’nı mutlaka görmelisiniz. Bunların yanı sıra Şanzelize Caddesi’nin ışıltılı sokaklarında doyasıya alışveriş yaparak keyifli vakit geçirebilme veya Montmartre semtinin Arnavut kaldırımlı sokaklarında kendinizi zamanın akışına bırakabilirsiniz.

Fransa’nın başkenti Paris’in lezzet dolu meşhur yemeklerinin tadına bakma fırsatını asla kaçırmayın. Paris’in ziyaret edilmesinin en önemli nedenlerinden biri olan mutfak kültürü, birçok farklı yöresel lezzeti ile adından sıkça söz ettirmekte. Klasik Fransız yemeklerinin yanı sıra; soğan çorbası, Paris jambonu, Escargots, Moules, Steak Frites gibi özgün tatlar barındıran Paris gastronomisi; şehri gelen turistlerin yeni lezzetler ile tanışmasına olanak sağlamakta.

Her Şey Dahil Büyük İtalya Turu

İstanbul çıkışlı düzenlenen her şey dahil İtalya turları ile dünyanın en güzel ülkelerinden birine gitme şansı bulabilirsiniz. Uygun bütçe ile zengin bir tatil yapmak isteyenler için muhteşem fırsatlar sunan bu tura katılmanızı mutlaka öneririz. Sanatın başkenti İtalya’dan, Floransa’nın çiçekli sokaklarına, Milano’nun büyüleyici mimari yapılarına ve modaya ilham veren lokasyonlarına uzanan turda; Napoli, Roma ve Venedik’in eşsiz tarihini, kültürel ve doğal yönlerini keşfetme ayrıcalığı sizleri beklemekte.

Rönesans’ın başkenti Floransa’da başlayan tur ile şehrin panoramik manzarasını seyre dalmak ve Piazza Della Republica’da dolaşmak oldukça etkileyicidir. Milano şehrindeki Galleria Vittorio Emanuelle’de alışveriş yapmak veya Duomo manzarasına karşı lezzetli içkileri yudumlamak oldukça cezbedicidir. Tüm bunların yanı sıra Venedik’in eşsiz kanallarında rüya gibi bir gezi yaparak tarihi yapıları yakından görme şansı paha biçilemez bir gezi deneyimi yaşatacaktır.

Bu muhteşem ülkeye gelip lezzetli yemekleri tatmadan dönmek olmaz. Pizzasından fettuccinesine, lazanyasından dillere destan tiramisusuna kadar geniş mutfak kültürü ile her damak zevkine hitap eden çeşitliliği sunan yiyecekleri deneyenlerin damaklarını şenlendirmekte. İtalya gezisi planlarınızı yapmadan önce tur fırsatlarını değerlendirip beklentinize en uygun olan lokasyonları önceden belirlemenizi tavsiye ederiz.