Yeni tarz kristal masa isimliği çeşitleri!

Yeni tarz kristal masa isimliği çeşitleri!
4 Ekim 2021 08:51

Desen Bilişim Reklam Tanıtım Tab. Otom. San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2012 yılından beri masa isimliği sektöründe çalışmaktayız. Masa isimliği sektörünün pek çok yeniliğe ihtiyacı olduğunun farkında olarak hareket etmekteyiz. Bu nedenle pek çok ürünümüzü kendimiz üreterek revize etmeye gayret gösterdik.

 

Özellikle kristal masa isimliği çeşitlerinde köklü değişikliklere gitmeye gayret ediyoruz. Kabartma isimli kristal masa isimliği çeşitleri uygulamaya başlayan firmamız yazıların daha uzun ömürlü ve daha şık görüntüde olmasını sağlamaya gayret göstermekteyiz. Kristal masa isimliği çeşitlerimiz kalemli, kalemsiz, saatli, kartvizitli, ataşlı, vinçli, kartvizitlikli, toplu iğnelik bölümü olan gibi pek çok çeşitte üretimini yapıyoruz.

 

Kristal isimliklerde şeffaf cam, füme cam, mavi cam, yeşil cam gibi opsiyonlarla üretim yapıyoruz. Pek çok değişik cam kesim seçeneği ve rodajlama sistemleri ile kristal masa isimliği çeşitlerimizin görünümüne hoş şekiller vermekteyiz.

 

Yeni tarz kristal masa isimliği çeşitlerimizi uygulamaya koymaya yaklaşmaktayız. Özellikle ahşap ile birleşim yaparak özel bir seri üretmek gayretindeyiz. Bu değişik modeller ile pek çok düşünce tarzına hitap etmeyi hedeflemekteyiz.

 

Kabartma isimli kristal masa isimliği çeşitlerimizi incelemeden karar vermeyin.