Yeni İş Kuracaklar ya da E-Ticarete Katılacaklar için En İyi E-Ticaret Paketleri

Yeni İş Kuracaklar ya da E-Ticarete Katılacaklar için En İyi E-Ticaret Paketleri
28 Ocak 2022 22:20

İnsanların alışverişlerinde online mağazalara daha fazla yönelmesiyle birlikte e-ticaret sitesi kurulumunda da talep artmıştır. Eğer siz de bu artıştan pay almak ve daha fazla kişiye hitap etmek istiyorsanız hemen site kurulumuna başlayabilirsiniz. Kurulum sürecinizi kolaylaştırmak ve maliyetlerinizi düşürmek için doğrudan en iyi e-ticaret paketleri arasından seçim yapabilirsiniz. Genellikle Personel, Plus, Professional şeklinde isimlendirilen paketler, içerik ve fiyatlandırma yönünden birbirinden ayrılır. İhtiyacınız olan tüm özellikleri bir arada bulunduran bu paketler fiyat yönünden oldukça uygundur. Beklentilerinizi karşılayan en iyi e-ticaret sitesi paketini seçerken özellikleri arasında karşılaştırma yapmanızda fayda vardır.

 

Online satış üzerine kurulu bir mağazanız olsun istiyorsanız kullanacağınız paketin her ihtiyacınıza uygun olmasına özen göstermelisiniz. Hizmet kalitesi ve kapasitesi dikkat etmeniz gereken başlıca noktalar arasında yer alır. Sitenizin müşteri sayısını hızlıca artırmak ve sektörde en çok talep gören markalardan biri olmak için kurulum ve yönetim süreçlerinde dikkatli davranmanızda fayda vardır.

Resim2

En İyi E-Ticaret Paketleri Nasıl Seçilir?

E-ticaret sitenizin kurulumunu kolaylaştırmak için en iyi e-ticaret paketleri arasından seçim yaparken sınırsız ürün ve kategori, geri yükleme ve yedekleme araçları, ürün yorumları ve oylaması, bütçe dostu, kargo takip modülü, mobil uyumlu ve özel tasarım, yazdırılabilir faturalar, sınırsız bilgi sayfaları, 7 gün 24 saat destek, çoklu dil ve para birimi, kolay ürün yönetimi, şık e-ticaret şablonları, her cihaz ile uyumlu tasarımlar gibi özellikler olmalıdır.

Ayrıca günümüzde pek çok kişi alışveriş için mobil cihazları kullandığından mağazanızın mobile uyumlu olmasına önem vermelisiniz. Sitede sayfa yüklenme hızı yüksek olmalı ve ürünleriniz telefonlarda rahatlıkla görüntülenebilmelidir. Güçlü ve teknolojik bir site altyapısının bulunması ve size özel web tasarımı olması her zaman avantaj sağlayacaktır.

Resim3

 

En İyi E-Ticaret Paketi Hangisi?

SEO için ideal sonuçları verecek olan en iyi e-ticaret paketleri her zaman daha fazla tercih edilir. Bu sayede müşterileriniz web sitenizi arama motorunda daha kolay bulabilecektir. Günlük fırsatlar ve indirim kuponları gibi özelliklere sahip olan paketler müşterilerin sitenizi gün içinde birden fazla ziyaret etmesini sağlayacaktır. E-mail pazarlama, güçlü envanter yönetimi, sınırsız resim yükleme, bilgisayar ve akıllı telefondan kolay sipariş takibi, geniş ödeme seçenekleri, PCI sertifikalı altyapı, SSL sertifikası, kesintisiz hizmet garantisi gibi özellikleri içeren paketler kısa ve uzun vadede daha avantajlı olacaktır. Bu paketleri en uygun fiyatlarla Kobisi e-ticaret platformundan satın alabilirsiniz.