Yatırımcı İncelemeleriyle Birlikte Binomo Hakkındaki Her Şey

Yatırımcı İncelemeleriyle Birlikte Binomo Hakkındaki Her Şey
19 Ekim 2020 16:22

Binomo’da 133 ülkeden yatırımcılar her gün aktif olarak işlem yapmaktadır.Kullanıcıya gelir elde etmek için bilgi, zaman ve deneyime ihtiyaç duyulduğu ve her zaman yatırılan sermayenin bir kısmını veya tamamını kaybetme riski elbetteki vardır.

 

Binomo Nedir?

İnternette farklı kaynaklarda “Binomo Nedir Nasıl Para Kazanılır, Binomo Nasıl bir şeydir, Binomo’dan Para Kazanmak ya da Binomo nasıl oynanır” gibi ifadelere mutlaka rastlamışsınızdır. Binomo, bir oyun platformu, ya da para kazandırabilecek bir kumar platformu değil bir ticaret platformudur.

Binomo sadece ticaret yapabileceğiniz bir platform değil, aynı zamanda yeni yatırımcıların ticarette eğitim almalarına yardımcı olan bir hizmettir. Ticaret platformunda, turnuvalar ve varlık ticareti yoluyla ek gelir elde edebilirsiniz.

Binomo Güvenilir Midir

2014’ten beri faaliyet gösteren Binomo platformunda her gün 900 binden fazla yatırımcı işlem yapmaktadır. Yapılan işlemlerin sayısı 32 binin üzerinde olup, daha önce de belirtildiği gibi Binomo 133 ülkede faaliyet göstermektedir.

Dünyada birçok güvenilir ve büyük şirketin üye olduğu uluslararası bağımsız denetim kuruluşu “The Financial Commission” ‘a 20 Mayıs 2018 tarihinde “A” kategorisinde üye olmaya hak kazanmıştır. Dünyanın her tarafındaki yatırımcılara faaliyet gösteren Binomo platformu, güvenilirliğini ve şeffaflığını defalarca kanıtlamıştır. Ek olarak, Binomo yatırımcılarından kimlik doğrulaması isteyerek platformda dolandırıcılığı en aza indirmeye çalışır.

Başka kaynaklarda geçen Binomo dolandırıcılığı ile ilgili yazıların gerçek olmadığına güvenebilirsiniz. Binomo sizin dürüst ticaret ortağınızdır.

Binomo Hesap Türleri Nelerdir

Her türlü yatırımcıya hitap edebilmek adına Binomo’da 4 farklı hesap türü bulunmaktadır. Her hesap türünün farklı özellikleri bulunmaktadır hesap türleri sırasıyla şu şekildedir:

Binomo Demo Hesap

Demo hesabı, Binomo’ya kayıt olduğunuzda size otomatik olarak açılacaktı.  Demo hesabı ile birlikte 4.000 ₺ (1000 sanal dolar) sanal para hesabınıza tanımlanmış olacaktır. Bu sanal para ile sanal işlemler yapıp, yatırım kabiliyetlerinizi pekiştirebilirsiniz. bu sizlere kendinizi geliştirme ve platformu görme avantajı sağlar kendinizi burada pratik yaparak geliştirebilirsiniz;

Standart Hesap

Demo hesabında denemenizi bitirdikten sonra gerçek para ile işlem yapmaya başlamak için Standart Hesabı açabilirsiniz. Standart Hesap ile birlikte:bonus

  • 40’ın üzerinde varlıkla işlem yapabilme imkânı
  • ödeme yöntemine bağlı olarak 3 gün içerisinde para çekebilme imkanı.
  • %100’e varan Para Yatırma Bonusu
  • Doğru tahminler yaptığınız sürece %85’e varan Kârlılık oranları

Standart Hesap açabilmek için en az 40₺ (10$) yatırmanız gerekmektedir.

 

Gold Hesap

Eğer standart hesaptan daha fazla imkâna sahip olmak istiyorsanız, Gold Hesap açabilirsiniz. Gold Hesap ile aşağıdaki artılara sahip olabilirsiniz:

  • 50’nin üzerinde varlıkla işlem yapabilme imkânı
  • 24 saat içinde getirilerinizi çekebilme imkânı (bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.)
  • %150’ye varan Para Yatırma Bonusu
  • Doğru tahminler yaptığınız sürece %90’a varan Kârlılık oranları

Gold Hesap statüsünde üyelik isterseniz hesabınıza en az 2.000₺ (500$) yatırmanız gerekir.

VIP Hesap

Eğer ciddi ve kendine güvenen bir yatırımcıysanız ve Binomo’nun sağladığı imkânların %100’üne erişmek isterseniz, VIP hesap açabilirsiniz. VIP Hesap, Binomo’nun sunduğu her şeye kapıyı açacaktır:

  • 4 saat içinde getirilerinizi çekebilme imkânı (bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.)
  • %200’e varan Para Yatırma Bonusu
  • Doğru tahminler yaptığınız sürece %90’a varan Kârlılık oranları
  • %10 para iadesi
  • Gold Hesap’taki bütün imkânlar ve daha fazlası

VIP statüde üyelik sahibi olabilmek için en az 4.000₺ (1000$) yatırmanız gerekmektedir.

Altın veya VIP olmak için gerekli tutarı ödemeniz gerekmez tek seferlik bu, depozitonun toplam tutarıdır (birikimli).

Binomo Nasıl Kullanılır?

Binomo’yu kullanmak oldukça basittir, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Üye Ol Ve Giriş Yap

Binomo web sitesine girin.

  • Sağ üstte yer alan “Oturum Aç” sekmesine tıklayın.
  • Açılan “Üye Ol” sayfasına e-posta adresinizi ve dilediğiniz parolayı yazın.
  • Son olarak, en altta bulunan para birimlerinden TL için “₺” yi seçin.

Para çekme işlemleri

Binomo’ya sermaye yatırmak için platform bize oldukça fazla seçenek sunuyor, bu seçeneklerden en yaygın olanı direk banka kartınızla yatırmak olduğu söylenebilir. Ek olarak, Bitcoin veya LiteCoin, CepBank ve diğer e-cüzdan uygulamaları ve daha birçok yöntemle yatırım yapabilirsiniz. Birçok güvenilir site gibi Binomo da 3DSecure kullanmaktadır. Binomo’dan getirilerinizi çekme nasıl yapılır diyecek olursanız da, yine aynı yöntemle getirilerinizi kendi dilediğiniz hesaba aktarabilirsiniz. Çekim yapmak için asgari tutar 10$ olmalıdır.

Turnuvalar

Turnuvalar, ticarete başlamadan önce becerilerinizi test etmenin veya sadece ticaretinizi çeşitlendirmenin harika bir yoludur.Tablonun solunda bulunan kupa simgesine tıklayarak bir turnuva bulabilirsiniz.Turnuvaların ücretli veya ücretsiz olduğunu lütfen unutmayın. Her birinin kendine özgü ödül havuzu vardır.

Binomo uygulamasını indirin

Binomo’yu sadece bilgisayar üzerinden kullanmak zorunda değilsiniz. Binomo mobile uygulamasını android üzerinden indirebilirsiniz, https://binomo.com/tr/promo/android.

Binomo incelemeleri

«Sayende bu yöntemle 100$’ı 250$ yaptım». – Anil K

«40 TL yükledim 280 TL yaptım 100 TL çekim talebi gönderdim verdiler». – Bilinmeyen

«Bu videoları yüklediğin için teşekkür ederim. Bana gerçekten faydası oldu. Daha geçen hafta 200$ kazandım». – Wyatt Brandon

«Senin Binomo’dan para çekme videonu da izlemiştim, daha verifikasyonun ne olduğunu bilmeden siteye sallamışsın komik :) Site gayet güvenilir ve hızlı para kazandıran bir site arkadaşlar. Sadece şansa bağlı bir şey değil, bilgin olmalı». – Kerem Yurumez

Sonuç

Evet binomo demo hesapla strateji geliştirebiliceğiniz ayrı zamanda yatırım yaparak gelişmenize çeşitli turnuvalara katılmanıza en güvenilir şekilde para çekip yatırabileceğiniz bir online platformdur. Destek hizmeti, hizmetlerini sohbet veya platformun e-posta yoluyla sağlar. Skype kullanmıyorlar.

Zaman ve deneyime ihtiyaç duyulduğu ve her zaman yatırılan sermayenin bir kısmını veya tamamını kaybetme riski olduğu bilgisini unutmayın.

  • Pazardaki en avantajlı ticari şartlardan ve yatırım seçeneklerinden bazıları.
  • Müşteri ticareti için analiz hizmetleri.
  • Hem deneyimli hem de yeni girişimciler için kolaylık.

Daha önce de belirtildiği gibi, Binomo’yla ilgili her türlü sorunlarınızı veya Binomo şikâyetlerinizi [email protected]’a yazabilir veya Binomo websitesindeki Chat aracını kullanabilirsiniz.