Yargı Dizisi Hangi Kanalda

Yargı Dizisi Hangi Kanalda
7 Ekim 2021 13:06

Ay Yapım tarafından seyircisiyle buluşturulan Yargı Dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren etkili bir izletici sayısını yakalamayı başarmış bir yapımdır. 19 Eylül 2021 tarihi itibariyle izleyicisinin karşısına çıkan Yargı; dram ve biraz da gerilim tarzındaki senaryosuyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Tamamıyla sıra dışı bir konusu bulunan Yargı, toplumsal sorunlara da ışık tutmak konusunda başarılı bir yapım olarak adından sıklıkla söz ettiriyor. Bu da gayet doğal olarak diziyi takip edenlerin sayısını artış göstermesini mümkün kılıyor. Yargı Dizisi yoğun bir izleyici sayısına yaklaştıkça online ortamlarda en çok aranılan diziler arasında yer almaya başlamıştır. Bu durum Yargı son bölüm izle tarzındaki aramaların sayısını arttırmıştır. Böylece internet ortamında Yargı dizisini seyretmeyi istediğiniz zaman; karşınıza farklı seçenekler çıkacaktır.

 

 

Yargı Dizisinin Konusunu

Yargı dizisinin konusu şok bir olayla başlar. Bu olay bir cinayet vakasıdır. Cinayet vakası sonrasında Ceylin ve Ilgaz’ın yolları bir şekilde kesişecektir. Tahmin edeceğiniz üzere Ceylin Ilgaz karakterleri dizinin de ana karakterleri arasında yer almaktadır. Cinayet vakası sonrasında her iki kahraman da cinayetin kim tarafından işlendiğinde dair araştırmalarda bulunacaktır. Bu durum kahramanlarımızın bir şekilde yollarının birbirileriyle kesişmesine neden olacaktır. Bu olaydan sonraysa hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü kahramanlarımız birlikte hareket etmek durumundadır. Bu da ikisi arasında gerginliklere neden olacaktır. Ancak bu cinayet vakası her iki kahramanın da hayatlarında önemli bir dönüm noktası olacaktır. Olaylar artık birbirini takip edecek ve dizinin sürükleyici öyküsü, izleyiciyi kendisine çekecektir.

Yargı Dizisi Yapımcısı ve Oyuncu Kadrosu

Yargı Dizisi AY Yapım öncülüğünde seyircisiyle buluşmaktadır. Ali Bilgin dizinin yönetmenliğini yaparken; dizinin senaryosunu da Sema Egenekon yazmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu baş rollerde yer almaktadır. Yine Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal’la Mehmet Yılmaz Ak, dizinin oyuncu kadrosu arasında yer almaktadır. Günümüz koşullarında Yargı dizisinin, dizi izle platformları vasıtasıyla yakından takip edilmesi mümkün olmaktadır. Tam da bu noktada yüksek ses ve görüntü kalitesinde bu diziyi seyretmek için mutlaka profesyonel bir platformun tercih edilmesi şarttır!