Yardımcısı, CHP’li başkanı CİMER’e şikayet etti!

Yardımcısı, CHP’li başkanı CİMER’e şikayet etti!
28 Nisan 2021 11:45

İzmir’in Menderes İlçesi’nde şaşkınlık veren bir olay yaşandı. 2019 yerel seçiminde başkanlık koltuğuna oturan CHP’li Mustafa Kayalar ile yakın çalışma ekibi arasında kriz çıktı.

 

 

Egedesonsöz’ün aktardığına göre; Belediye içinde tüm çalışmaları ve sistemi etkileyen gerilim en üst seviyeye çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar, Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı Cumhurbaşkanlığı’na şikayet etti.

 

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) resmi yollardan dilekçe yazan Rüzgar, ev adresinden TC kimlik numarasına kadar tüm iletişim bilgilerini de açık açık yazdı. Rüzgar, Başkan Kayalar’ı kaçak yapılara göz yummakla ve işlem yapmamakla suçladı. İlgili yere ait ada, parsel bilgilerine kadar her şeyin anlatıldığı resmi dilekçede; belediye başkanı Kayalar’ın çalışma ekibinde yer alan bir kişinin hazine arazisine kaçak yapı yaptığını anlatan Rüzgar, “Bu yapı gün geçtikçe büyümektedir. Ne kaçak yapı yapmaya çalışan bir belediye çalışanına engel olan bir belediye başkanı ne de hazineye sahip çıkması gereken bir idareci bulunmamaktadır. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.