Yalancı Dizisi Son Bölüm

Yalancı Dizisi Son Bölüm
7 Ekim 2021 13:02

Yalancı, yayına girdiği ilk günden beri izleyicileri tarafından merakla beklenen bir dizi. Cuma günleri yayınlanan bu dizi birden bire hem günlük hayatta hem de sosyal medyada fenomen haline geldi. Bunun en önemli sebebi insanların dizide kendi hayatlarından bir şeyler bulmaları. Fragmanları bile defalarca kez izlenen ve yayınlandığı gecelerde insanları ekran başına kilitleyen bu diziyi izlemek için arama butonuna Yalancı Son Bölüm İzle yazarak dizinin tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz.

 

Yalancı Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Yalancı dizisinin başrol oyuncuları, Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’dur. Bu karakterler dizide Mehmet Emir ve Deniz karakterlerine hayat vermektedir. Dizide, aynı geceyi farklı şekillerde anlatan ve kendi haklılıklarını savunan iki taraf bulunmaktadır. Hayatlarında uzun süredir kimse bulunmayan bu iki başrol karakteri bir akşam yemeğe çıkar ve bu yemek hem kendi hayatlarını hem de ailelerinin hayatlarını alt üst etmeye yeter.

Yaşanan geceyi iki taraf da farklı şekilde hatırlayıp anlatmaktadır. Sabah uyandıklarında hem Mehmet Emir hem de Deniz çok farklı hikayeler anlatırlar ve kimin haklı olup doğru söylediğini anlamak mümkün değildir. Heyecan ve gerilim dolu bu diziyi henüz izlemeyenler için yalancı son bölüm izle yazarak diziyi izlemelerini öneririz.

Yalancı Dizisi Başka Bir Diziden Uyarlama Mı?

Yalancı dizisi, yabancı bir dizinin Türk uyarlamasıdır. İngiliz yapımı olan ve toplamda 12 bölüm 2 sezon şeklinde olan “Liar” isimli dizi bu dizinin orijinal versiyonudur. Dizide Laura adlı kadın karakter, bir akşam yemeğinde bir cerrahla buluşur fakat sabah uyandığında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Kötü hissetmekte ve tecavüze uğradığını düşünmektedir. Karşı taraf ise bunların hiç birinin olmadığını ve kadının hasta olduğunu iddia ettiği için gerçeğe ulaşmak epeyce uzun sürecektir.

İzleyicilerin nefeslerini tutarak izledikleri bu heyecanlı diziyi izlemek için internete girebilen herhangi bir cihaza yalancı dizi izle yazmanız ve aratmanız yeterli. Böylece farklı platformlarda dizinin bölümleri, yorumları ve fragmanları kolaylıkla karşınıza çıkacaktır. Böylece Yalancı dizisini hem mobil cihazlarınızdan hem de diğer akıllı cihazlar üzerinden yakından takip etmek mümkün olmaktadır.