Windows 10 Pro

Windows 10 Pro
21 Nisan 2021 22:30

Windows sürekli kendini geliştirmektedir. Xp’den başlayarak günümüze kadar gelen Windows’un son sürümü de Windows 10 Pro. Fakat yapılan araştırmalar sonucunda Windows kullanan kişilerin büyük bir çoğunluğunu lisanslı bir ürün yerine sahre ürünleri tercih ettiği görülmüştür. Bunun sebebi de Windows lisansı yüklü bir bilgisayar satın almanın maliyeti, lisanssız bir bilgisayar maliyetine oranla epey bir fazladır. Durum böyle olunca da kişiler lisanssız bir bilgisayar alıp sonrasında crack kurarak lisansı olmayan tamamen sahte bir Windows 10 Pro kullanıyorlar. Bunun tabii ki dezavantajları var bu sebeple kesinlikle böyle bir Windows ürünü tercih etmemek gerekecektir.

 

 

Dezavantajlarına gelecek olursak eğer lisanssız bir ürün kullanırsanız herhangi bir sorunda Microsoft ile iletişime geçemezsiniz. Bunun yanı sıra indirdiğiniz sitenin güvenilir olup olmadığından emin olamayacağınız için dosyaların aslında güvende olmayacaktır. Bunun yanı sıra bilgisayar virüs tehdidine karşı da savunmasız kalır. Bu dezavantajları çoğaltmak mümkün. Bu sebeple de Windows 10 Pro’yu lisanslı bir şekilde kullanmak gerekir. Bu sebeple de sitemizden Windows 10 Pro key satın al ve sen de tamamen güvenli bir şekilde Windows’u kullanmaya başla. Fakat fiyatlara baktığınız vakit oldukça uygun bir fiyatlama modelini göreceksiniz. Bunun da birçok sebebi bulunmaktadır bu sebepleri kısaca incelemek gerekirse;

 

  • Bir bayilik olduğumuz için uygun fiyatlara alım yapıp buna göre satım yapmaktayız.
  • Herhangi bir personel gideri, dükkan kirası gibi masraflar bulunmaz.
  • Gümrük vergisi, ek masraflar yoktur.

 

Tüm bunları düşündüğümüz vakit uygun fiyata satış yapmamız da oldukça doğal. Sizler de bu uygun fiyatlara alım yaparak %100 lisanslı bir Windows 10 Pro’ya sahip olabilirsiniz. Yani bizden Windows 10 Pro lisans satın al ve bu sayede normalde ödeyeceğinin çeyreği fiyatına Windows 10 Pro’ya sahip ol. Bunun yanı sıra ömür boyu kullanım ve ömür boyu güncelleme gibi özelliklerden de bahsetmek gerekir. Yine bilgisayar değişimi yapacağınız vakit eski bilgisayarınızdan kaldırdığınız vakit yeni bilgisayarda kurulum yapma konusunda herhangi bir sıkıntı da olmayacaktır. Siz de bu sebeple hiç vakit kaybetmeden sitemizden alım yapabilir ve anında sahip olabilirsiniz.