Videolar Ücretsiz Nasıl Birleştirilir

Videolar Ücretsiz Nasıl Birleştirilir
15 Mart 2022 16:19

Doğru araçlara sahip olduğunuz sürece videoları birleştirmek ve kolaj yapmak oldukça kolaydır. Bu gönderiyi okuduktan sonra videoları kendi başınıza hızlı ve kolay bir şekilde birleştirebileceksiniz!

Resim1

Çevrimiçi Kolaj Yapmak

 

Birleştireceğiniz videolar dosya boyutu olarak büyük değilse ve ağ durumunuz iyiyse, videoları çevrimiçi olarak birleştirmek denemeniz için iyi bir seçim olabilir.

Video düzenleme artık film yapımcılarının elitlerine mahsus değil. Teknoloji, neredeyse herkesin bir video çekmesini ve düzenlemesini mümkün kılmıştır.

Bu kadar çok kendin yap video prodüksiyon aracının popülerlik kazanmasının nedeni budur .

Akıllı telefonunuza veya bilgisayarınıza düzenleme yazılımı indirmek istemiyorsanız, bunun yerine çevrimiçi kolaj yapma araçlarını tercih edebilirsiniz.

Diğer taraftan, sosyal medya videolarında daha iddialı olmak ve profesyonel ve marka kimliğinize uygun görünen bir şey istiyorsanız, bizimki gibi profesyonel bir video prodüksiyon ajansıyla çalışmayı düşünün.

Bir video düzenleme yazılımıyla birleştirin

Birleştirmek istediğiniz videoların dosya boyutu büyükse veya iş yükünüz ağırsa, videoları çevrimiçi olarak birleştirmek acı verici olabilir. Daha da kötüsü, bu yöntemin verimliliği çoğunlukla ağınızın durumuna bağlıdır. Başka bir deyişle, ağ durumunuz çok iyi değilse, çok sinir bozucu olacaktır.

Videoları sık sık birleştirmeniz veya videoları düzenlemeniz gerekiyorsa, ücretli bir profesyonel video düzenleme yazılımı veya düzenlerken verimliliğin garantisidir.

Resim2

Akıllı Telefonlar ile videolarınızı birleştirin

Akıllı telefon uygulamaları daha az özellik sunduğundan ve elde taşınan cihazlarınızın işlem hızı daha yavaş olduğundan, videoları bilgisayarınızda düzenlemek genellikle daha iyidir.

Ancak hareket halindeyken basit bir videoyu bir araya getirmeye çalışıyorsanız, bir akıllı telefon işinizi görecektir.

 

İOS İle videolarınızı birleştirin

iPhone’unuz iMovie kurulu olarak gelir.

Birkaç basit adımda birden fazla video klibi tek bir projede birleştirin.

 

Çok sayıda küçük video klibiniz ve dosyanız varsa, bunları tek bir büyük dosyada birleştirmek isteyebilirsiniz. Ancak Windows 10’da videolar nasıl birleştirilir? Windows 10’da videoları birleştirip kolaj yapmak için kullanabileceğiniz birçok basit video birleştirici ve video birleştirici var. Bu kılavuz, günümüzde birden fazla videoyu tek bir videoda birleştirmek ve klipleri bir bilgisayarda birleştirmek için kullanabileceğiniz en basit çözümlerinden bazılarını kapsayacaktır. Dizüstü bilgisayar ve diğer Windows cihaz

 

Windows 10’da herhangi bir ekstra indirmeye veya yüklemeye gerek kalmadan iki videoyu veya birkaç videoyu tek bir videoda birleştirmenin hızlı ve kolay bir yolunu arıyorsanız, platformun yerleşik Windows Fotoğrafları uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulama, Windows cihazlarınızda video ve resim dosyalarını görüntülemek ve düzenlemek için kullanışlı olmasının yanı sıra, klipleri birleştirmek ve birleştirmek için de kullanılabilir. Kullanımı gerçekten basittir ve herhangi bir modern Windows cihazında zaten kurulu ve kullanıma hazır olma avantajına sahiptir.

Resim3

 

Windows Media Player, video oynatma ve temel düzenleme için kullanabileceğiniz başka bir yerleşik Windows aracıdır. Ancak, bu programı tek başına video dosyalarını birleştirmek veya birleştirmek için kullanamazsınız. Ayrıca Windows Media Joiner biçiminde bazı ek yazılımlar indirmeniz gerekecek. Bu, video klipleri bir araya getirmek ve ardından Windows Media Player’da oynatmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Medya oynatıcı, MOV dosyaları, MP4 dosyaları ve AVI dosyaları gibi tüm büyük video ve ses formatlarını destekleyen, film dosyalarını ve müzikleri oynatmak için Windows’ta kullanabileceğiniz en iyi uygulama seçeneklerinden biridir.