Venom Zehirli Öfke Filmi Ne Zaman Yayınlanacak

Venom Zehirli Öfke Filmi Ne Zaman Yayınlanacak
7 Ekim 2021 20:37

Sony – Marvel sinematik evreninin aslında son dönemlerde daha farklı bir yola yön aldığı söylenebilir. Evren tamamen Spider- Man üzerine çeşitleniyor. Çünkü stüdyonun tüm hakları Spider- Man üzerine var olan tüm karakterlerin öyküsünü anlatacaklar haklara sahip. Bu hususta Venom da ilk filmiyle görücüye çıktı iki sene önce. Her ne kadar film çok fazla beğeni almasa da TomHardy tarafından canlandırılan Venom karakterinin Spider – Man evreninde iyi bir yeri olmaya başladı.  Bu hususta da zaten Hardy gibi derinlikli bir aktörün aslında böyle bir Marvel filmindeki konumu da uzun süreli bir yön alışı beraberinde getirebilir. Ki ilk filmin hataları göz önüne alınacak olacak ki Venom: Zehirli Öfke 2 filmi çok daha donanımlı ve yenilikçi bir yapı ile izleyici karşısında olmaya başladı.  Bu süreç dahilinde de aslında yönetmenlik koltuğu da aktörlük kökeni olan Andy Serkis devralarak iyi bir hamle oldu. Serkis, bildiğiniz üzere Hollywood’un en önemli GGI şirketlerinden birinin sahibi. Aktarmış olduğu geniş sinematik görsellikler dahilinde de iyi bir Marvel anlatısında yönetmenliğe geçiş sağlaması da bu tarz bir devam halkasında önemli olabilir. Çünkü değişik etkileşimleri olan ve görsel bakımdan da zaten sizler izlerken keyif alacağınız bir Marvel macerasında kendinizi bulabilirsiniz.

 

 

Venom  Zehirli Öfke 2 izle filminin konusu da bu alanda çok dikkat çekici. Aslında bu filmdeki esas etmen Carnage’in dahil olması öyküye. Çünkü Carnage, Spider-Man evreni için olmazsa olmaz bir karakter. Bu bölümde de Venom’a karşı en büyük süper kötülerden birisine dönüşecek olması gerçekten de önemli bir ilerleyişi de bir nevi desteklemiş olacak. Ki çizgi roman uyarlamaları bakımından da Venom gibi bir anlatıda kalmak ve çok farklı bir izlence keyfine ulaşmak sizin için de ideal sonuçları beraberinde getirebilir. İzlediğiniz yapımdaki kapasite ve alanların geniş kalması da bu düzende yön bulacak. Söz konusu Venom gibi çift kişilikli bir karakter olduğuna ise anlatılan öykü çok daha nitelikli bir yol alışa ulaşabilir. Bu hususta da Marvel maceralarında en karanlık tonlarla yön bulmasını bilen Venom: Zehirli Öfke 2  genel olarak izleyicisini çok daha fazla memnun edebilecek albenilere de sahip olabilir. BU süreci takip ederek sizler de anlatılan maceradaki yerinizi bir nevi almış olacaksınız. Özellikle de TomHardy gibi efsane bir oyuncunun sergilemiş olacağı performansa tanıklık etmek sizin için de önemli bir fantastik filmler deneyimine dönüşebilir. Oyuncu pek çok açıdan Venom’a hayat verecek bir aurayı taşıyabiliyor zaten. Bu hususta da gelecek olan diğer maceralar ve hatta Spider- Man ile yüzleşilmesi beklenilen yeni filmler kapsamında da Hardy’nin oyunculuk resitallerinin harika ilerlemesi bekleniyor.

Venom: Zehirli Öfke 2 filminin oyuncu kadrosu da harika! Hardy dışında Carnage karakterine hayat verecek olan isim WoodyHarrelson oldu. Usta oyuncu böyle bir uyarlama içerisinde yer almakla birlikte ne kadar mutlu olduğunu da her fırsatta dile getiriyor zaten.  Bunun dışında da Michelle Williams, Naomi Harris ve StephenGraham gibi birçok önemli isim de filmde yer alan başarılı sonuçlar çıkaracakmış gibi gözüküyor. Hal böyle olunca da zaten Venom’un karanlık Marvel anlatısındaki konumu da izleyicisi için değişik bir moda ulaşabilir. Üstelik film pandemi dolayısıyla sürekli ertelendiği ve artık ekim itibariyle gösterime alınacağı için de merak olgusunun çok daha fazla artışa çıkardığı bir etkileşim de kurdurmakta. Hepinizi sitemiz Filmizletv.Pw adresine bekleriz…