VARMI .com.tr

VARMI .com.tr
11 Nisan 2021 16:41

İnsan hizmeti almak ya da hizmet vermek arada memnuniyetinizi belirtebileceğiniz bir yer olmadığı için her zaman bıçak sırtı bir iştir. Hizmet arayanlar ve hizmet vermek isteyenler için çalışan VARMI platformu her iki taraf için de memnuniyet garantisi veriyor.

 

 

Aradığınız Hizmeti Bulmanın En Kolay Yolu

 

Özellikle yeni tanımaya başladığınız mekânlarda en büyük sıkıntı insan hizmetine ulaşımdır. Kim işinizi en iyi yapar, ne kadara yapar aklınızdaki sorulardır. Etraftaki insanlara sorarak ihtiyacınıza uygun hizmete bir referans aramak ise tam anlamı ile bir işkencedir. Hizmete ihtiyaç duyduğunuz her an VARMI bir tık uzağınızda. VARMI sorusuna cevabı ise, evet var!

 

Hangi Hizmeti Arıyorsanız Bir Tık Uzağınızda

 

Profesyonel masajdan temizliğe, fal bakımından oto tamirine, ev yemeğinden bahçe işlerine, evcil hayvan bakımından özel derse kadar aklınıza gelebilecek her türlü hizmeti VARMI  platformunda bulabilirsiniz. Hızla büyümekte olan VARMI platformu geniş hizmet skalası ile baş döndürüyor. İki taraf arasında bir aracı işlevi gören VARMI sayesinde kimse mağdur olmuyor. VARMI hizmet alırken referans arama derdinden sizi kurtarıyor ve en iyi hizmeti en kısa vakitte sunuyor.

 

Dilerseniz Siz De Hizmet Verebilirsiniz

 

VARMI yalnızca hizmet almak isteyenler değil hizmet vermek isteyenler için de çalışan bir platform. VARMI sayesinde yetenek ve becerilerinizi kullanarak müşteri aramadan para kazanma şansına sahipsiniz. Çünkü burada müşteriler sizi arıyor. İnsanlar size ulaşarak yapmanızı istedikleri işi detaylıca anlatacak ve teklif sunacaklardır. Siz bu teklifler için uygun olanları seçmek ve hünerlerinizi göstermek.

 

İlan Koyun, Para Kazanın

 

Varmı, hizmet verenlere yetenekleri ile para kazanma şansını sunuyor. Platform üzerinden öncelikle hizmet kategorinizi seçmeniz gerekir. Kategori seçiminden sonra, hizmetinizi ne kadar uzaklıktaki bölgelere verebileceğinizi ayarlamanız gerekir. Ayarladığınız mesafe sayesinde size uzak insanlarla konuşup vakit kaybetmezsiniz. Mesafe belirleme aşamasını da geçtikten sonra elinizde var ise uzmanlık belgenizi ekleyebilirsiniz. Uzmanlık belgeniz hizmet alanlar tarafından görülecek ve dikkatleri üzerinize çekecektir. Uzmanlık belgenizi ekledikten sonra kaydınızı tamamlarsınız ve müşteriniz size ulaşmaya başlar.