Uysal: Patron çıldırdı! Mutlak iktidarın tabii sonucu

Uysal: Patron çıldırdı! Mutlak iktidarın tabii sonucu
20 Mart 2021 14:30

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, dün gece Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınması ve İstanbul Sözleşmesinden ayrılınması kararları hakkında açıklama yaptı.

 

 

Genel Başkan Uysal resmi sosyal medya hesabı @DpGultekinUysal üzerinden yaptığı ilk açıklamalarda çarpıcı yorumlarda bulundu.

 

Genel Başkan Uysal’ın açıklamaları şöyle:

 

“Patron çıldırdı!”

Patron çıldırdı… Aynı gün hem Merkez Bankası Başkanı görevden alındı, hem İstanbul Sözleşmesi’nden çekilindi! ‘Sınırsız Yetki-Sıfır Denetim’ mantığıyla kurulan ‘Mutlak İktidar/Keyfi Rejim’ in tabii sonucu ‘İÇE KAPANAN BİR TÜRKİYE!’

“Oldu olacak Merkez Bankası’na Hamza Yerlikaya’yı atasaydı”

Bu kadar kötülüğü bu ülke hak etmiyor!!! Vatandaşı olmasak eğlenceli bir ülke, TÜRKİYE. Oldu olacak; parodi tam anlam bulsun diye Merkez Bankası Başkanlığına büyük mütefekkir/müçtehid Hamza Yerlikaya’yı atasaydınız bari!

“Türkiye =AKP den ÜMİDİNİZİ KESİN!”

AKP’den akıl firar edeli epey oldu zaten! Aklı başında hiçbir kimse kalmadığı anlaşılıyor! Bu saatten sonra da biraz aklı olan hiçbir kimse hükümet ve bürokrasinin hiçbir noktasında görev almaz! AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan’ın mesajı net! (Türkiye =AKP) den ÜMİDİNİZİ KESİN!

“Hukuki usüllere uyulmuyor”

En asgari ‘bir karar nasıl alınmışsa aynı yolla geri alınır’ hukuk usulüne uyulmayan bir hükümet ve ülkeden zaten ümit kesilmiştir!

Eyyy dev memesinden cüceler emziren acayip memleketim!!! Türkiye büyük bir facia ile karşı karşıya!