Ünlülerin Menajeri Hikmet Sönmez, Sokak Hayvanlarının Her An Yanında!

Ünlülerin Menajeri Hikmet Sönmez, Sokak Hayvanlarının Her An Yanında!
24 Temmuz 2021 09:52

Ünlülerin menajeri Hikmet Sönmez, yaptığı tüm projeler ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Her yaptığı işten kazancının ay sonunda belirli bir kısmını sadece sokak hayvanlarının tedavisi ve beslenmesi için harcayan ünlü iş adamı el attığı her projede adından söz ettirmeyi başarıyor. Hem şefkat dolu kalbi hem de başarılı dolu hayat hikayesi ile ön planda yer alan ünlü iş adamı daha 25 yaşında olsa bile bu genç yaşında birçok başarıya imza atmayı başarıyor. Aslen İstanbul doğumlu olan ünlü iş adamı Hikmet Sönmez şu an Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri olarak çalışmalarına devam ediyor. Sosyal medya uzmanlığı ile adından bir hayli söz ettiren ünlü iş adamı geçtiğimiz günlerde daha güvenli sosyal medya hesaplarına sahip olmanın yollarını da açıkladı.

 

Ünlü iş adamından çarpıcı tüyolar…

 

Ünlü iş adamı Hikmet Sönmez daha güvenli sosyal medya hesaplarına sahip olmak için çarpıcı tüyolara yer verdi. Çok genç yaşlarında olsa bile birçok ünlü media ve ünlü ismin sosyal medya uzmanlığını üstlenmiştir. Başta Acun Media ve Efe Enterprice gibi isimlerin yanı sıra birçok ünlü ismin ve mediaların da sosyal medyalarını güvenli bir şekilde yönetmeyi başarmıştır. Şu an Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri olarak yer alan ünlü isim bir yandan da sosyal medya danışmanlıkları vermeye devam ediyor.

 

Asla hız kesmeden çalışmalarına devam eden ünlü iş adamı Hikmet Sönmez, geçtiğimiz günlerde yine sokak hayvanları ile ilgilenirken de dikkatleri çekti. Her kazancından onlar için hisse ayıran ünlü iş adamı nerede ihtiyacı olan sokak hayvanı varsa maddi ve manevi olarak yanında olmaya devam ediyor. Bu kadar başarılı işlere imza atmayı başarırken sosyal medya yönetimi konusunda her geçen gün kendisini en iyi şekilde geliştiriyor olması da bu alanda kimin kendisine ne kadar ihtiyacı varsa anında yanında olmasına yardımcı oluyor. Her başarısı ile adından daha çok söz ettirmek için çalışmalarına devam eden Hikmet Sönmez, bu alanda adeta bir numara.