Ünlü markalar yardım gönderdi: Umarım depremzedelerde vardır

Ünlü markalar yardım gönderdi: Umarım depremzedelerde vardır
4 Mart 2023 10:57

İtalya’nın ünlü moda markalarının deprem bölgelerine gönderdiği yardımları paylaşan gazeteci Bahadır Özgür, “Umarım bazı depremzedelerin sırtında Woolrich kaban, ayağında Primadonna bot vardır” dedi.

 

 

Maraş merkezli depremlerin ardından bölgeye dünyanın birçok yerinden yardımlar gönderildi. İtalya’dan ünlü bir moda markasının gönderdiği yardımların Adana deposundaki fotoğrafını paylaşan gazeteci Bahadır Özgür, gönderilen ürünlerin fiyatlarının yüksekliğine dikkat çekerek, “Umarım bazı depremzedelerin sırtında Woolrich kaban, ayağında Primadonna bot vardır” ifadelerini kullandı.

 

 

Özgür’ün paylaşımı şöyle:

 

“Deprem yardımı giysilerin peşine niye düşüyoruz? Milano’dan iletilen bir mesajı kamuoyu ile de paylaşayım: Burası AFAD’ın Adana deposu. Ortadaki koliler depremin ilk günlerinde Milano’dan ünlü bir moda markasının gönderdiği kabanlar. Piyasa değeri 40 milyon lirayı buluyor.

Marka Woolrich. 3000 ürün bağışladı. Kabanlar Beymen’de 12-15 bin TL arası satılıyor. Diğer bir marka Primadonna. Bir TIR bot gönderdi. Piyasada 2.5 bin lira. Böyle yardım yapan çok marka var. Umarım bazı depremzedelerin sırtında Woolrich kaban, ayağında Primadonna bot vardır..”