Umut Can Yurdayardım Kimdir?

Umut Can Yurdayardım Kimdir?
8 Ağustos 2021 17:36

Son zamanlarda bilişim sektöründe bir çok projede imzası bulunan Umut Can Yurdayardım bu alanda ilerlemesini sürdürüyor. Sektöre erken yaşta girmiş olmanın verdiği deneyim ve tecrübenin avantajını halen kullanmayı sürdürüyor. 12 yaşında ilk defa bilişim sektörüne merhaba diyen Umut Can Yurdayardım çekirdekten yetişmenin tecrübesiyle adından sıkça bahsettiren projelere imzasını atmaya devam ediyor.

 

 

Başlangıçta bir çok web sitesi tasarlayarak web tasarımcı olarak başladığı bu sektörde milyonlarca kullanıcıya erişmeyi başarmıştır. 2020 yılından itibaren mobil uygulama geliştirme ve yönetim alanında çalışmalar yapmış ve 500 binden fazla indirilmeye sahip uygulamaların geliştirilmesine öncülük etmiştir. Başlıca uygulamalarından bir tanesi olan Haber Run isimli teknoloji haberleri takip uygulaması sektörün başlıca uygulamalarından bir tanesi haline gelmiştir. Binlerce takipçi ve okuyucu kitlesine ulaşan Haber Run adlı uygulama gün geçtikçe daha büyük kitlelere erişmeyi amaçlamaktadır.

İlk kez 2021 yılında U-C Digital Agency adlı bilişim firmasını kurmuş ve halen kendi firması üzerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Web sayfası ve mobil uygulamanın yanı sıra E-ticaret sektöründede faaliyetleri bulunan Umut Can Yurdayardım istediginiz.com isimli e-ticaret platformunun faaliyetlerine ve gelişmesine katkı sağlamaktadır. Zaman geçtikçe adı ile daha sık karşılaşacağımız Umut Can Yurdayardım bilişim sektöründe bir çok alanda faaliyetlerine devam etmektedir. Bizde ülkemizin bu başarılı girişimcilerinin atmış olduğu adımları destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz.