Türkkan: Erdoğan yeni ittifakın sinyalini verdi!

Türkkan: Erdoğan yeni ittifakın sinyalini verdi!
17 Temmuz 2021 18:19

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de yaptığı basın açıklamasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni bir ittifak için sinyal verdiğini söyledi.

 

 

Yİ Parti TBMM Başkanvekili Lütfü Türkkan, yaptığı basın açıklamasında AKP’ye karşı sert sözler kullandı.

 

Türkkan açıklamasında şunları kaydetti:

 

ERDOĞAN’IN YENİ İTTİFAK ARAYIŞI

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk milletinin gerektiğinde düşmanı affetmesini ve yeni ittifaklar kurmasını bildiğini söyledi. Sayın Erdoğan’dan bu açıklamasından bir gün önce HDP’li Pervin Buldan; Çözüm Sürecini önemsediğini, yeni bir sürecin daha başlaması gerektiğini söylüyor. Bir örtüşme var ciddi anlamda. Sonra da şartlarını sıralıyor. Bölücü başı Öcalan ile görüşmeler başlasa, tecrit ortadan kalksa diyor.

2023 öncesi İktidar, OHAL şartları altında Cumhuriyet’e karşı kendi devrimini yapma hazırlığında. Ama anket sonuçları hepsinin uykularını kaçırıyor. Bırakın yüzde 50’yi, yüzde 40’ı rüyasında bile göremiyor. Yüzde 30’u bile bulamayacaklar. DSP’nin gidişi bunlara örnek olsun. O yüzden İktidar, Türkiye düşmanlarından medet umuyor. Türkiye düşmanlarıyla ittifak kuracağının sinyallerini veriyor Hangi düşmanla barışacaksın, PKK ile mi barışacaksın FETÖ ile mi barışacaksın? Bilmek istiyor bu millet.