Türkiye’nin En Büyük Beton Firmaları

Türkiye’nin En Büyük Beton Firmaları
29 Eylül 2022 16:59

Beton, bir yapının olmazsa olmaz malzemelerinden biridir. Ne özellikte bir yapı inşa ederseniz edin mutlaka betona ihtiyaç duyarsınız. Beton,  kum, agrega, çakıl, çimento ve su gibi malzemelerin bir araya getirilip karıştırılmasıyla oluşturulur.

 

Betonun imalatı için kullanılan çok çeşitli beton santralleri bulunur. Beton santralleri de betonu oluşturan hammaddelerin bir araya getirilerek karıştırılıp kullanıma hazır hale getirildiği tesislerin adıdır.  Ortalama iş gören bir beton santralinde otomasyon sistemi, agrega kovası, beton mikseri, çimento silosu, agrega tartı bandı, agrega bunkeri besleme bandı bulunur.

Beton santrali ihtiyacınız varsa, satın alma işleminden önce dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan birisi, ihtiyaç duyduğunuz üretim miktarına uygun kapasitede çalışan bir santral tercih etmenizdir. Bugün projeleriniz için kullanabileceğiniz farklı özelliklere sahip beton santralleri bulunur. Bu santrallerin her birinin kendine has özellikleri vardır.

  • Mobil Beton Santrali
  • Sabit Beton Santrali
  • Kompakt Beton Santrali

Türkiye’nin en büyük beton firmalarından kaliteli beton üretimine bu beton santralleri vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. İhtiyacınıza ve projelerinizin üretim kapasitesine en uygun beton santrali seçeneklerine buradan göz atabilirsiniz.

Mobil beton santralleri, taşınabilir özelliktedir. Diğer beton santrallerine göre daha küçük boyutludurlar. Kolayca kurmak, sökmek ve taşımak istiyorsanız oldukça avantajlı bir tercih olabilir. Sabit beton santralleri ise adından anlaşılacağı üzere belli bir alana kurulurlar.  Hem kurulum hem de nakliye işlemleri biraz fazla maliyetli olabilir.

Kompakt beton santralleri en son çıkan ve kullanımı yaygın santrallerdendir. Kaliteli beton üretimine kolay taşınabilme özelliği ile ulaşmak isteyen her sektörden işletmenin tercih etmiş olduğu santral çeşididir. Mobil ve sabit beton santrallerinin özelliklerini taşıdığı için işletmeler ve proje sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedirler.