Türkiye’den Almanya’ya evden eve nakliyat

Türkiye’den Almanya’ya evden eve nakliyat
2 Nisan 2020 13:15

Nakliye işlemleri, oldukça önemli ve detaylı çalışma gerektiren işlemlerdir. Eşyaların bir yerden başka bir yere taşınması basit bir işlemmiş gibi görünse de, aslında doğru bir firma ile çalışılmadığı takdirde maddi açıdan kayıplar yaratabilir. Bu anlamda uzman ekibi ile hizmet veren Sır Nakliyat olarak, zati eşya taşımacılığı da dâhil tüm taşımacılık alanlarında hizmet vermekte ve siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için çabalamaktayız.

Sır Nakliyat Hizmetleri

Ülkemizde son yıllarda nakliyat sektörü hızlı bir ivme kazansa da, konuya ilişkin standartlara uygun olarak hizmet verebilen firma sayısı neredeyse yok denecek kadar azdır. Çünkü temelde nakliyat basit bir işlem olarak kabul edilse de özellikle uluslararası evden eve nakliyat hizmeti oldukça dikkat gerektiren bir alandır.

Sır nakliyat olarak hizmet vermeye başladığımız günden bu yana riskli taşımacılık alanlarında dünya standartlarına uygun olarak hizmet vermekteyiz. Dünya çapında aktif olarak hizmet veren 50 adet ofis ve bu ofislerde görev alan 1500 kişilik uzman ekibimiz ile her geçen gün değişerek ve gelişerek hizmet kalitemizi arttırmaya devam ediyoruz.

Sır Nakliyat İletişim Kanalları

Firmamız hizmet verilen tüm sektörlerde olduğu gibi nakliye sektöründe de iletişim ne denli önemli olduğunun farkındadır. Bu sebeple, evden eve taşımacılık, lojistik, depolama, deniz taşımacılığı, hava taşımacılığı ve Türkiye’den Almanya’ya evden eve nakliyat alanlarında verdiği hizmetlerde müşterileri ile olan iletişimini kolaylaştıran çözümler üretmektedir.

Sır nakliyat resmi sitesi kanalıyla, aktif olarak hizmet veren telefon numaralarıyla, site üzerinde bulunan ve 7-24 hizmet veren Whatsapp destek hattıyla siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine anında yaratıcı çözümler üretmekteyiz.  Kesintisiz iletişim ile siz değerli müşterilerimizin taşınma süreçlerini en kolay şekilde yönetmekteyiz.