Türkiye’de demokrasi bitmiştir ve liderlerin kökü kurumuştur!

Türkiye’de demokrasi bitmiştir ve liderlerin kökü kurumuştur!
28 Haziran 2018 14:29

Makalenin bu başlığını 24 Haziran seçimlerinin özetini anlatan vahim durumumuza göre attım.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Yani 24 Haziran gecesi onanmaz yaralar yemiştir Türk halkı.

 

 

Bu yaralardan biri iktidar partisi AKP’nin yanına küçük ortağı MHP’yi de alarak şiddet ve cebir yoluyla masa başında hazırladıkları oy sonuçlarını oy pusulalarına işleyerek milyonlarca oy talanı ile birlikte eşkıyalık yöntemi ile seçimi kazanmaları ki, bu defa bir fazlası var, o da MHP için de oy talanı yapmaları.

 

 

Şimdi onanmaz bu yarayı analiz edelim.

 

 

AKP’nin oy talanından başlayalım.

 

 

Seçim süresince makalelerimde AKP’nin seçim kazanma yöntemi olan ‘’Yasal kılıflı devlet zorbalığı’’nı kullanarak seçimi kazanacağını ve bunun diğer adı olan ‘’Atı alan Üsküdar’ı geçti!’’ yöntemi olduğuna sık sık vurgu yapmıştım.

 

 

Ve, aynıyla öyle oldu, yani ‘’Yasal kılıflı devlet zorbalığı’’nı kullanarak, zor kullanarak ve buna karşı hiçbir tepki görmeden seçimi eşkıyalık yöntemi ile çaldılar.

 

 

Ama bizim zavallılar 1 milyon sandık görevlisi sandıkların başına görevlendireceğiz mavalıyla kendilerini oyaladılar ki, buna karşılarındaki oy eşkıyaları götleri ile gülüyorlardı.

 

 

Çünkü onlar şunu biliyorlardı, bunlar 30 milyon sandık görevlisi bile sandıkların başına koysalar bizim eşkıyalık yöntemi oy talanı formülümüze güçleri yetmeyecek.

 

 

Bu yöntem nasıldı?

 

 

Planladıkları, senaryosunu yazdıkları oy oranını seçim tutanaklarına yansıtarak seçimi almak.

 

 

Ayrıca bu oranı toplumun zihnine yerleştirmek için seçimden önce anket çalışması kılıfıyla beyin yıkama yöntemi yapıyorlar.

 

 

Anımsarsanız, bu eşkıya yöntemi seçiminden önce sık sık RTE 1.Turda yüzde 52 oy oranı ile kazanıyor algısına sık sık başvurdular ki, 16 Nisan 2017 referandumundan önce de toplumda ‘’evet’’ oylarının oranını yüzde 51 olarak algılatmışlardı ve sonuç hırsızlık yöntemi ile öyle bağlandı.

 

 

Seçimi kazanma uğrunda her şeyi yapacakları algısı yaratmak için gerek seçimden önce, gerekse sonra bu güruh kan bile akıttı ve insanları katlettiler herkesin bildiği gibi.

 

 

Evet, masa başında hazırladıkları oy oranını tutturmak için, oy tutanaklarına hayali oyları tüm Türkiye sathında yazdılar.

 

 

Devlet’in yetkili organı YSK sonuçları daha açıklamadan-çünkü sandıkların çoğu açılmamıştı-kurşun askerleri AA elemanları RTE ve AKP’nin her yerde önde olduğunu ve seçim zaferini ilan ediyordu, çünkü ağalarından izleyecekleri oy talanı gereği emri öyle almışlardı.

 

 

Bu ilan ettikleri eşkıyalık zaferi ile birlikte AKP militanları ellerinde silahlarla sokaklara inip havaya rasgele ateş etmeye başladılar.

 

 

Bunu neden yaptılar aldıkları emir gereği?

 

 

Yaptıkları oy talanı karşısında muhalefet taraftarlarının sokağa inerek demokratik sokak gösterilerine başvuracaklarını sandıkları için, onlardan önce davranarak ve psikolojik savaş yapmak için silahları ile birlikte sokağa indiler ki, bununla ‘’Karşımıza çıkarsanız hepinizin kanını akıtırız, toplu katliam yaparız!’’ algısı yaratmak istediler.

 

 

Halbuki bu tür eşkıyalığa muhalefet taraftarlarının ne niyetleri vardı, ne de buna uygun kültürleri!

 

 

Dışarıya ellerinde gerçek silah ve gerçek mermilerle çıkanları videodan izlediğimde hepsinin katışıksız götoğlanı olduklarını gördüm!

 

 

Ki, içlerinde siyah çarşaflı karılardan havaya tabanca ile ateş eden aşufte karılar da vardı, nükseden cinsel travmalarını iyileştirmeye çalışıyorlardı.

 

 

Halbuki cinsel travmalı karıların cinsel travmaları bu şekilde kaybolmaz, hatta iyice artar; bunlara ilgili doktorların uygun ilacı şırınga etmeleri gerekir.

 

 

Bir de havaya ateş eden AKP’nin holiganlarına baktığımda hepsinin birer korkak götoğlanı olduklarını ve karşılarında yiğit yurtsever Atatürkçü gençliği bulsalar, domalak vaziyette kaçarak analarının tumanları içine, hatta daha derin yerlerine saklanacakları kesindir.

 

 

Evet, bu ahval ve şerait altında psikolojik savaş yöntemlerini kullanarak oy talanı ile seçimi çaldılar.

 

 

Buradan çıkaracağımız ders, bundan sonraki yapacakları her tür seçim ve referandumda da aynı yöntemleri kullanarak, yani silahlı elemanlarını sokağa dökerek, yaptıkları oy eşkıyalığı ile hiçbir endişeleri olmadan sonuç alacakları kesindir.

 

 

Yani demokrasi Türkiye’de artık bitmiştir.

 

 

Hiçbir Atatürkçü yurtseverin siyaset yapmasına ve lider olarak gördükleri baba değil, şambaba niteliğindeki sahte liderlerin arkalarından gitmek gibi bir lüksleri olamaz.

 

 

Şimdi makalemin özünü oluşturan sonucu yazıyorum.

 

 

Türkiye’de artık demokrasi bitmiştir; demokrasinin aracı seçimle millet iradesinin yönetime yansıması olduğuna göre ve AKP zorbalığı ile bunun yok edildiği ortadayken seçim meçim için hiçbir şekilde uğraşmaya gerek yoktur; herkes işine gücüne baksın ve yararlı etkinliklerde bulunsun.

 

 

‘Beni lider kabul edenlerin hakkını ve yüksek ülkülerini kanımın son damlasına kadar savunacağım!’’ diyen biri çıkar ve buna kılı kırk yardıktan sonra inanırsak peşinden gideriz.

 

 

Belki bir gün!

 

 

Diğer bir hususu da yazıp, konuyu kapatmak istiyorum.

 

 

RTE aslında sıkıntı ötesi şedit (çok şiddetli) bir azap yüklenmiştir bu seçimi indragandi yapmakla.

 

 

Ekonomik kriz çok ağır ve döviz büyük baskı altında.

 

 

Doların yakın zamanda 10 TL’ye çıkmasından büyük endişe edilir.

 

 

Bir de RTE’nin aşırı bilgisizliği ve muhakeme yeteneğinden yoksunluğu Türkiye’yi bu korkunç noktaya getirdi

 

 

Bu aşamadan sonra da aynı yanlışlıkları yaparak sadece ülkeyi değil, kendi kendini de korkunç şekilde bitirecektir.

 

 

Bu nedenle muhalif kanada ve aydınlara sesleniyorum, bundan sonra RTE’yi hiçbir şekilde uyarmayın, kendisini sürekli aldatan adamları ve kendisi ile başbaşa bırakın.

 

 

Çok yakın zamanda ona oy verenler de ‘’Keşke ellerimiz kırılsaydı da RTE ve AKP’ye oy vermeseydim” diyeceklerdir, çünkü ekonomik kriz ve doların azabını çok uzak olmayan bir zaman dilimi içinde göreceklerdir.

 

 

Bırakın bunları kendi hallerine ve beklemeye koyulun.

 

 

Sadece anımsattım.

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!