Türkiye Hizmet Ödüllerinde MY Nakliyata 2 Ödül

Türkiye Hizmet Ödüllerinde MY Nakliyata 2 Ödül
31 Aralık 2021 15:26

Türkiye hizmet ödüllerinde MY profesyonel nakliyat firmasına 2 ödül birden verildi. Yüksek hizmet kalitesiyle sektörde fark oluşturan işletme bu sebeple 2021 yılının en iyi nakliyat firması seçildi. İşletme yüksek garantiler üzerinden hem şehirlerarası ve hem de şehir içi nakliyat hizmetleri sunarak müşterilerin beğenisini kazandı. Türkiye Hizmet Ödülleri sadece sektörde en iyi hizmetler sunan deneyimli İzmir evden eve nakliyat firmasına sunulabiliyor.

 

 

Bu ödüller her yıl rutin bir şekilde firmaya takdim ediliyor. Ülkemizde pek çok nakliyat firmaları yer almasına rağmen söz konusu ödülleri almaya hak kazanabilen firmalar oldukça azdır. MY İzmir eşya depolama güler yüzlü kadrosu ve yüksek teknolojik nakliye araçlarıyla daima müşteri memnuniyeti sağlıyor. İşletme bu alanda uzun senelerden buyana aralıksız ve risksiz bir şekilde hizmetler sunuyor.

 

Türkiye Hizmet Ödülleri Neden Verilir?

 

Türkiye Hizmet Ödülleri sadece uzman nakliyat firmasına verilir. Bu ödüller verilerek firmanın sektörde lider olduğu ispat edilir. Bugün bu ödülü alan MY nakliyat firması bu kapsamda diğer nakliyat firmalarına fark attığı görülebilir. Türkiye Hizmet Ödülleri İzmir asansör kiralama firmaları açısından hayati bir önem arz ediyor.

Bu ödülü alan bir nakliyat firması daima yeni müşterilerine maksimum seviyede müşteri memnuniyeti sunar. Sektördeki amatör İzmir parça eşya taşıma firmaları bu ödülü alması söz konusu değildir. Çünkü Türkiye Hizmet Ödülleri yüksek iş ahlakı gerektirir. Bugün sektörde yüksek iş ahlakı üzerinden nakliyat hizmetleri sunan tek firmanın MY nakliyat olduğunu vurgulayabiliriz.

 

 

MY Nakliyat Firması Kimdir?

 

 

MY nakliyat firması adından da anlaşılacağı üzere şehirlerarası ve şehir içi nakliyat hizmeti sunan profesyonel ve lider bir nakliyat firmasıdır. Geniş personel ve araç filosuyla dikkat çeken şehirlerarası nakliyat İzmir bu sebeple Türkiye’nin önde gelen nakliyat firmalarından biridir. MY nakliyat firması kurumsal bir kimliğe sahiptir. Yüzde yüz garanti kapsamında nakliyat hizmetleri sunar. Birçok nakliyat firmalarının aksine acil nakliye hizmetleri de sunar.

Bu kapsamda ev eşyalarınızı hızlı bir şekilde ve dilediğiniz herhangi bölgeye nakliyesini gerçekleştirir. Firma son model İzmir asansörlü nakliyat araçlarına sahiptir. Bu kapsamda sorunsuz bir şekilde hizmet sunar. Nakliyat hizmetlerinde ayrıca sizlerden herhangi ek hizmet bedeli talep etmez. Net fiyattan nakliyat hizmeti sunar.