"Türkiye DSP'ye ihtiyaç duyuyor"

"Türkiye DSP'ye ihtiyaç duyuyor"
29 Eylül 2012 19:50

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, “Türkiye, DSP’ye ihtiyaç duyuyor” dedi.
 
DSP’ye üye olan kişiler için il teşkilatında rozet takma töreni yapıldı. Törene katılan DSP Genel Başkanı Masum Türker, partilerinin her geçen gün güç kazandığını, yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Partideki kongre süreçlerinin sürdüğünü söyleyen Türker, iktidara gelmek istediklerini belirtti. Türker, “Yerel yönetimler sürecine start verdik. Birçok ilçemizde kongreler başlayacak. Bu süreçte ilk olarak eğitim çalışmalarımıza başlayacağız. Türkiye’nin DSP’ye ihtiyacı var. Türkiye’de mevcut olan partiler sorunlara çözüm üretemiyor, kavga üretiyorlar. Komşularıyla kavga eder hale geldiklerini hep birlikte görüyoruz” diye konuştu.
 
“GERÇEK ENFLASYON VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ”

 
Adalet sistemini eleştiren Türker, “Adalet sistemi işlemiyor, generaller tutuklanıyor. Buna karşılık ekonomi çok ağır. Suya, elektriğe ve gıdaya çok fazla zam geliyor. Gerçek enflasyon halkın belini büküyor. Türkiye’de yoksullarla değil, yolsuzluklarla mücadele etmeliyiz. Yabancıların değil, halkın istediğini yapan iktidar lazım. Halk DSP’yi istiyor. Bursa’daki bu ilgi bunu gösteriyor. Halk mevcut partilerden memnun değil. Biz bu partilerin yerine adayız” şeklinde konuştu.