TÜRKÇE RAP’TE ALTIN SÖZLER! PROZAC CYBER KİMDİR?

TÜRKÇE RAP’TE ALTIN SÖZLER! PROZAC CYBER KİMDİR?
15 Nisan 2022 21:58

Nisan ayının 15’inde Prozac Cyber isimli Rap sanatçısı, kendi YouTube kanalında Türkçe Rap’te örneğinin az olduğu bir eser yayınladı.

 
Prozac Cyber’ın “Golden Verses” adını verdiği bu eser, toplamda 10 şarkısının sözlerinden oluşuyor. Yaptığı şarkıda sözleri geçen parçalarından üç tanesinin henüz yayınlanmamış olması da hazırladığı albümlerden biri olan Astral Reload P2’nin fragmanı oldu.

 

PROZAC CYBER KİMDİR?

 

Gerçek adı Mehmet Berk Aydın olan Mardinli rapçi, 1 Eylül 2000’de doğdu. 2012 yılından beri rap müzik ile uğraşan Prozac Cyber, ilk albümünü 2015 yılında yaptı. Her sene bir albüm yaparak genç olmasına rağmen kısa sürede birçok parçasını destekçi ve dinleyicilerinin beğenisine sundu. İzafiyet ve Portre isimli albümlerinde Türkçe Rap camiasının önemli isimlerinden Hidra ve Allâmeyle çalıştı. Prozac Cyber, Mardin’de küçük yaşına ve döneminin koşullarına rağmen Türkçe Rap için elinden geleni yapmaya devam etti. Sürekli üretimde olup kendi kurduğu stüdyoda şarkılarını hazırlayan Prozac Cyber, 2020’den sonra herhangi bir albüm yapmadı. İki yıldır teklileri ve düet projeleri ile geçirdikten sonra, bu sene toplamda 17 şarkılık iki albüm hazırladığını duyurdu.

Prozac Cyber – Golden Verses: