Türkçe İlahiler, Kürtçe İlahiler, İslami Şarkılar

Türkçe İlahiler, Kürtçe İlahiler, İslami Şarkılar
21 Nisan 2020 11:58

Türkçe ve Kürtçe ilahiler, iç huzura kavuşmak için dinlenen melodiler olarak bilinir. İlahilerin yanı sıra, çeşitli İslami şarkılar da bulunmaktadır. Bu şarkıları seslendiren birden fazla kişi ve albüm bulabilmek de mümkündür. İlahileri ve şarkıları dinlemek, incelemek ve indirmek için https://mp3medya.com/ linkine tıklayabilirsiniz. Üyelik işlemi gerekmeden ücretsiz bir şekilde indirebilir, sonrasında istediğiniz her alanda internet bağlantısına gerek kalmadan dinleyebilirsiniz.

İlahiler ve Dini Şarkılar

Seslendirilen ilahiler arasında, hem Türkçe hem de Kürtçe söylenmiş olan ilahileri bulmanız mümkündür. İstediğiniz her türlü ilahiyi bulabilmeniz için birçok farklı kişinin seslendirdiği ilahi melodiler için İlahiler indir linkine tıklamanız yeterlidir.

Bu link üzerinden karşınıza çıkacak olan sayfada bulunan tüm ilahileri tek tek dinleyebilir, üzerlerine tıkladığınızda açılacak olan sayfadan kimin seslendirdiğini, sözlerini ve seslendiren kişinin farklı ilahilerini bulabilirsiniz. Ayrıca indirmek istediğiniz ilahinin veya şarkının üzerine tıkladığınızda açılan sayfadaki mp3 indir butonuna tıklayarak ücretsiz bir şekilde indirme işleminizi tamamlayabilmeniz mümkün.

İlahilerin arasında hem eski hem de yeni bir çok hit parça bulunuyor. En çok dinlenen ilahiler arasında yer alan parçaları da kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra, İslami şarkıları dinleyebilir, kendi ruhunuzu rahatlatabilir, telefonunuza indirdiğiniz ilahileri veya İslami şarkıları, zil sesi ya da bildirim sesi olarak ayarlayabilirsiniz. Sadece ilahi ya da şarkı değil, Esma’ül Hüsna ya da Ezan sesi de dinleyebilmeniz mümkün. İslami şarkılar arasında ise rap müzik tarzında okunmuş olan şarkılar da bulunmaktadır. farklı duaları da dinleyebilir, hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

İlahi Ezan Sesleri

İlahi ezan sesleri arasında birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Bu seçenekler, farklı kutsal bölgelerde okunan ezan sesleri ve farklı kişilerin ilahi olarak seslendirdiği ezan sesleridir. Ayasofya’da okunan ezan sesini hem dinleyip hem de indirmek isterseniz, bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca Kudüs, Mekke gibi kutsal topraklarda okunan ezan seslerini de indirebilmeniz mümkün.

İndirdiğiniz ezan sesini, istediğiniz yerde hiçbir internet bağlantısı gerekmeden dinleyebilir, telefonunuza zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra çalar saat sesi olarak da ezan sesini ayarlayabilir, ezan sesi ile birlikte gözlerinizi açabilirsiniz. Bunun için; İlahi Ezan Sesleri indir linkine tıklamanız yeterlidir.

Karşınıza çıkacak olan sayfadan istediğiniz ezan sesini dinleyebilir, beğendiklerinizi kolay ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. İndirme işlemini telefonunuza, tabletinize ya da bilgisayarınıza yapabilmeniz mümkün. En kaliteli ve en orijinal sesler ile tüm kutsal yerlerdeki ezan seslerine ulaşabilirsiniz.