Türk Ulusunun Atatürk sevgisinden ödleri patlıyor

Türk Ulusunun Atatürk sevgisinden ödleri patlıyor
4 Eylül 2017 21:30

Arap kıçı yalayıcıları Cumhuriyete son darbeyi olanca hızıyla vuracaklar ama Büyük Türk ulusunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan tutkulu bağlılığından ve karşılıksız sevgisinden çok korkuyorlar.

 

 

 

İbrahi ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Bu nedenle Cumhuriyeti dinamitleme işini stratejik olarak zamana yayıyorlar ve şimdilik kısım kısım Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Atatürk’ün direktifleri ile kurulan kurumlarını fazla dikkat çekmeden tek tek yıkıyorlar.

 

Peki, neden Türk ulusunun ebedi önderlerine olan bağlılık ve sevgilerinden bu kadar çok korkuyorlar?

 

Bunun tek bir yanıtı varsa, o da bu sevginin bir anda ger dönüşü olmayan eylemlere dönüşeceğinden gerçekten ödleri patlıyor.

 

Cumhuriyet’in kurumlarını çaktırmadan tek tek yıkarken Türk ulusunun Atatürk’e olan sevgisi konusunda neler yapıyor bu gönüllü Arap köleleri?

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Türk ulusunun beyninden silmeye ve sevgisini de kalplerden atmaya çalışıyorlar ve bu konuda çok sistematik olarak gayret ediyorlar.

 

Bu konuda da çaktırmadan yavaş yavaş ve sinsice çalışıyorlar.

 

Atatürk’ü anımsatan her şeyi yok etmeye ya da en aza indirmeye çalışıyorlar.

 

Okullarda ders kitaplarında Atatürk ile ilgili konuların en aza indirilmesinin nedeni budur.

 

Bir yığın stadyumdan Atarürk adının silinerek başka adların konulmasının nedeni de budur.

 

Atatürk Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının tek nedeni Atatürk’ü unutturmaktan başka bir şey değildir.

 

Bir yığın okulun imam hatip yapılmasının gerçek nedeni da Atatürk’ü unutturmak içindir çünkü bu okullardaki ders programlarının önemli bir kısmı sonradan İslam’a sokulmuş Arapçılık propagandasıdır ve Arapçılık ta otomatik olarak hem Atatürk hem de Türk’e azılı düşman ideolojisidir.

 

Ayrıca şunu da iddia ile söyleyebilirim ki beş milyon Arap çopurunun ülkemize sokulması Atatürk’ü beyinlerden ve kalplerden silmek içindir.

 

Ayrıca her gün bir yerde Atatürk heykel ve/veya büstlerine eli baltalı meczup rolündeki fosptik çukuru yaratıkların saldırtılması Atatürk sevgisini Türk milletinin kalplerinden silme operasyonlarıdır.

 

15 Temmuz naylon darbe tiyatrosunun Atatürk’ün komutanlık ve başkomutanlık yaptığı Çanakkale Zaferi ve 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı’ndan daha önemli gösterilmesi esasen bir kalpazanlık olmakla beraber Atatürk’ü unutturup çakma milli lider olmak içindir.

 

Atatürk ve Türk ulusunun azılı düşmanları en çok ta Atatürk ile ilgili müzelerin etkinliğinden ve gezilmesinden çok rahatsız olmaktalar ve bunu hiç olmazsa en aza indirmek için sinsice bahanelerle çalışmaktadırlar.

 

Bu konuda şimdi size iki prototip örnek vermek istiyorum.

 

TBMM’ye bağlı Milli Saraylar Dire Başkanlığı vardır ve tüm saraylar buraya bağlıdır.

 

Bu bağlamda olmak üzere TBMM Florya Atatürk Deniz Köşkü vardır ve burada Atatürk’ün aziz hatıraları müzede sergilenmektedir.Aynı zamanda milletvekilleri ile eş ve çocuklarının kaldığı sosyal tesisler de bulunmaktadır burada.Ama gelin görün ki şimdi burası gerçekten denizi ile birlikte mezbelelik haline gelmiştir ve barınma yeri olarak kullanılan suit odalı onlarca oda tadilat bahanesi ile kapalı tutulmaktadır ki bunun tek nedeni milletvekili eş ve çocukları buraya geldiklerinde bu arada Atatürk müzesini-Atatürk Deniz Köşkü-gezip bu büyük dehadan etkilenmemeleri içindir.-Bundan bir önceki makalemde burayı detaylı olarak kaleme almıştım.

 

Bir diğeri ise Yalova Termal’de bulunan ve yine yanı başında Atatürk müzesi olan milletvekillerinin sosyal tesisleridir ki, tadilat bahanesiyle yıllardır-2014’ten itibaren-kapalı tutulmaktadır ve tek bir çivi bile çakılmamıştır.

 

Burayı da sinsi bahane ile kapalı tutmalarının nedeni de yanı başında bulunan ve Atatürk’ün aziz hatıralarının yaşatıldığı ve sağlığında yazları köşk olarak kullandığı müzenin gezilip ebedi önderimizden etkilenilmemesi için.

 

Bu herifler devletin yönetiminde ve kararlarında bulunan milletvekillerinin ve onların eşleri ile çocuklarının Atatürk’ten etkilenmesinden daha çok korkuyorlar.

 

TBMM’den bir yerdeki Atatürk resminin sahibinin emriyle Lazcılık yapan herif tarafından kaldırılması da Atatürk’ü beyinlerden tasfiye işlevidir.

 

Adam boyundan büyük işlere kalkışıyor, Atatürk’ü unutturmakla kendisinin devlet kurucusu olacağı zehabına kapılıyor.

 

Çünkü bugüne kadar gelinen her şey kalpazanlık sonucudur ve yine kalpazanlıkla sahte kahraman olunmak isteniyor.

 

Türk ulusu bunu yer mi?

 

Asla kanmaz ve hiçbir kalpazanı da çakma kahraman ilan etmez.

 

Sahte kahramanların etraflarında beyinsiz birkaç çopurun olması da hiçbir anlam taşımaz.

 

SÜPER KALPAZAN NASIL OLUNUR?

 

Üniversite diplomasını kalpazanlıkla alırsa.

 

Servetini kalpazanlıkla kazanırsa.

 

Gerçek kahramanları unutturup, kalpazanlıkla kendini kahraman yapmak isterse.

 

Kalpazanlıkla sahte darbe yapıp tek adam haline gelirse.

 

Sahte üniversite diploması kalpazanlığı ile devlet başkanı olursa.

 

Kalpazanlıkla başına geldiği ulusa azılı düşman olursa.

 

Promterden okuduğu konuşmaları başkaları tarafından yazılıp önüne koyuluyorsa.

 

Yaşamın milimetrik basamağa kadar her alanındaki etkinlikleri kalpazanlığa dayanıyorsa.

 

Kalpazanlığı vazgeçemeyeceği bir yaşam tarzı haline getirmişse ve ölünceye kadar da bunu sürdüreceği anlaşılmışsa böyle bir şahıs ancak mide bulandırıcı bir süper kalpazandır.

 

Tanrı hiçbir ulusun başına böyle bir süper kalpazan vermesin…

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!