Türk turizminin öncüsü Papillon Otel, 3 oteli de açarak sezona damga vurdu

Türk turizminin öncüsü Papillon Otel, 3 oteli de açarak sezona damga vurdu
22 Haziran 2021 14:49

2021 sezonuna iddialı konseptleri ile hazırlanan Papillon Hotels, Papillon Belvil ve Papillon Ayscha’nın ardından 25 Haziran’da Papillon Zeugma Relaxury’nin de açılışını yapıyor.

 

 

Papillon Hotels’de J Design mimari tarafından gerçekleşen renovasyonlar ile yaşam alanlarında yapılan yeniliklerle misafirlerine farklı bir tatil deneyimi sunuyor.

TEMASSIZ OTELCİLİK SÜREÇLERİNDE YENİLENEN A-LA CARTE

r1

Misafirlerini bir gastronomi yolculuğuna çıkaracak konseptlerinde yenilenen a la carte restoranları ve menüleri, Papillon Hotels’e özel Butterfly Effect bar menüsü sezonun süprizleri arasında yer alıyor. Ar-ge mutfağında geliştirilen menüler “local touch” ve “ sürdürülebilirlik” esas alınarak oluşturuluyor. Klişe büfe sunumları ve restoran deneyimlerinden ayrışan, yeni nesil bir gastronomi anlayışı misafirlerini bekliyor.

Temassız otelcilik süreçlerinin de tamamlanması ile check-in, rezervasyon, whatsapp haberleşme ve qr menü gibi servisler de güvenli turizm kapsamında hizmete sunuluyor.

r2

2021 sezonunda hizmete giren Papy Kids Sports Academy’de çocuklar farklı branşlarda profesyonel eğitmenlerle spor yapmak imkanı bulabilecekler.