Türk Bayrağı Satın Al!

Türk Bayrağı Satın Al!
11 Nisan 2021 22:44

Kaliteli kumaşlarla, ulusumuzun renklerini temsil eden Türk bayrağı, farklı boyutlarda ve tasarımlarla sunulmaktadır. Kaliteli kumaş kullanımıyla uzun süre dayanıklı kalacak, dış mekan ve iç mekanlarda dalgalanacaktır. Türkiye’nin bayrağı olarak, kalite ve boyutuyla şanlı bir şekilde dalgalanan bayrağımız, en uygun seçeneklerle bayrak satın al ile sipariş verebileceğiniz özelliklerle sunulur.

 

Türk Bayrağı Makam Bayrağı

 

Makam bayrakları iç mekan ve dış mekanda kullanıma uygun geniş çaplı seçeneklerle sunulur. Altın renk ve gümüş renk direk üzerine püsküllü ve püskülsüz orijinal bayrak görünümüyle tasarlanmıştır. Direk üzerinde bulunan ay yıldız sembolüyle, Türk bayrağı ve Flama ile tasarlanmış modellerle bir araya gelmektedir.

  • 1000 X 1500 cm bayrak modelleri
  • 100 x 150 flama modelleri
  • Kaide bayrak tasarımı
  • Özel bayrak tasarımı
  • Üçgen Türk bayrağı
  • Masa üstü kaidesi
  • 200 x 400 cm Türk Bayrağı modelleri

İç mekan ve dış mekanda kullanılacak, kaliteli kumaş tasarımlarıyla sunulmaktadır. Orijinal görünümü ve modelleriyle, renklerin göz alıcı şekilde sunulduğu uzun süre aynı kalitede kaldığı modeller olarak sizler için tasarlanmıştır.

 

Türk Bayrağı Masa Takımı Modelleri

 

Masa kaidesi olarak tasarlanmış, küçük ve orta ebatlarda Türk bayrağı, kaliteli kumaş ve direk tasarımıyla gümüş ve altın renklerin verdiği ihtişamlı görünümle sunulmaktadır. Modern türk masa bayrak tasarımını kaliteli kumaşla birleştirmiş, istediğiniz boyutlarda ve ebatlarda tasarlanması sağlanmıştır.

Masa üzerinde kalemlik ve diğer aksesuarlarla kullanılacak özel boyutlarda dizayn edilmiş, masa takımı modelleri, özellikle masa kaidesi olarak farklı bayrak türlerini de dizayn ederek kullanmanızı sağlayacak seçenekler sunmaktadır.

 

Özel Bayrakçı

 

İstediğiniz boyutlarda orijinal Türk bayrağı formundan çıkmadan, yan, dik ve üçgen kumaş tasarımlarıyla asılabilen modeller dizayn edilmektedir. Direk üstü bayrak, duvar monte modeller ve ipe asılan bayrak seçenekleri dilediğiniz ebatlarda kaliteli kumaşlar Bayrakçı tarafından üzerine işlenir.

Çift dikiş kumaş kullanılarak, kalın ve sade görünen kumaş yapısıyla uzun süre iç mekan ve dış mekanda formundan ödün vermeden kullanılabilecektir. Özel tasarımlarla istediğiniz ebatlarda ve kumaş boyutlarında sunulan orijinal tasarımları hemen satın alarak, dilediğiniz zaman adresinize teslim edilmesini, sağlayabilirsiniz.