Turhan Çömez’den AKP’li Elitaş’ın ‘Kızgınlık var’ sözlerine cevap: Bir devir kapanıyor

Turhan Çömez’den AKP’li Elitaş’ın ‘Kızgınlık var’ sözlerine cevap: Bir devir kapanıyor
23 Temmuz 2022 11:17

Op. Dr. Turhan Çömez, AK Partili vekil Mustafa Elitaş’ın “AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var” sözlerini cevap verdi. Erdoğan’ın eski doktoru Çömez, “Bir devir kapanıyor. Az kaldı.” dedi.

 

 

AK Parti Eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın “AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var” sözlerini değerlendirdi. Turhan Çömez, “Bir devir kapanıyor. Az kaldı.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş dün Kayseri’nin yerel televizyon kanalı TV1’de katıldığı Gündem Özel programında “Şu an AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var. Ekonomik sıkıntılardan kaynaklı ‘Niye böyle?’ diyenler var.” ifadelerini kullandı. Elitaş’ın bu sözleri ise sosyal medyada gündem oldu…

 

AK Partili Mustafa Elitaş’ın sözlerine eski AK Partili ve aynı zamanda Erdoğan’ın eski doktoru Op. Dr. Turhan Çömez’den sert tepki geldi.

Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya platformu Twitter hesabından, Elitaş’ın sözlerini alıntı yaparak, “Kırgınlık, kızgınlık olsa öpün başınıza koyun. Öfke patlaması var… Bindirilmiş kıtalara değil sindirilmiş kalabalığa bakın. Bir devir kapanıyor. Az kaldı.” ifadelerini paylaştı.