‘Trabzon arkamızda dursun’ diyen Bakan Varank’a tepki!

‘Trabzon arkamızda dursun’ diyen Bakan Varank’a tepki!
12 Temmuz 2022 09:29

“Trabzonlu hemşerilerimiz arkamızda dimdik dursun, bu ülkenin başaramayacağı bir şey olmaz” Mustafa Varank’a, bir kişi “Ekmek 8 lira, unun çuvalı 500 lira oldu. Nasıl olacak bu?” diye tepki gösterdi.( ANKA)

 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’deki hayat pahalılığının ve yükselişi durdurulamayan enflasyonun, Dünya’nın içinden geçmekte olduğu bir türbülanstan kaynaklandığını öne sürdü.

Mustafa Varank, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nca Kurban Bayramı dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülkenin derdini sırtlandığını biliyoruz. Bu ülkeyi bir yerlere getirebilmek için ne mücadeleler verdiğini biliyoruz” diyen Varank, “Yeter ki Trabzon bizim arkamızda dimdik dursun. Trabzonlu hemşerilerimiz bizim arkamızda dimdik dursun. Bu ülkenin başaramayacağı hiçbir şey olmaz biz buna yürekten inanıyoruz” dedi.

 

Bu sırada bir kişi “Ekmek 8 lira, unun çuvalı 500 lira oldu. Nasıl olacak bu?” diye bağırdı.

 

Ekonomide sıkıntılar olduğunu belirten Varank, tepki gösteren kişiye müdahale edenlere “Elleme, elleme tamam. Kalsın orada. Kalsın, kalsın” sözleri ile seslendi.