TOKİ’nin reklam pastası yandaşlar arasında paylaşıldı!

TOKİ’nin reklam pastası yandaşlar arasında paylaşıldı!
23 Mayıs 2021 11:01

TOKİ’nin reklam pastası yandaşlar arasında paylaşıldı. 9.5 milyon TL’lik sözleşme kapsamında pastadan en yüksek payı yine yandaş gazeteler aldı. Toplam 19 bin 620 santimetrelik ilan ve reklamın büyük bölümü yandaş basın organlarına gitti.

 

 

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2020 Haziran-2021 Haziran ayları arasında yaptığı ve yapacağı faaliyetlerini tanıtmak amacıyla reklam ve tanıtım sözleşmesi imzaladı. Bugüne kadar açıklanmayan sözleşme metninde, hangi gazetelere, kanallara ve internet sitelerine tanıtım, ilan ve reklam verileceği ortaya çıktı.

9 milyon 527 bin 523 TL’lik sözleşme kapsamında pastadan en yüksek payı yine yandaş gazeteler aldı.

 

 

MUHALİF MEDYAYA YOK

 

 

Sözleşme kapsamında Hürriyet, Takvim, Milliyet, Akşam, Yeni Akit, Sabah, Yeni Şafak, Dünya, Milat, Diriliş Postası, Orta Doğu, Türkgün ve İstiklal Gazetesi’ne 1080 santimetrelik reklam verildi.

 

 

HER YIL YÜKSEK MALİYETLİ TANITIM İHALESİ DÜZENLİYOR

 
TOKİ, önceki yıllarda da tanıtım reklam ihaleleri için yüksek maliyetli sözleşmeler imzaladı. 2019 yılında 8 milyon 927 bin TL, 2018 yılında 3 milyon 790 bin TL’lik sözleşme yapıldı. 2021 yılı Haziran ayı sonrası için ise henüz sözleşme imzalanmadı.