Time Derigisi En İyi Milletvekili Danışmanı Ödülü CHP'li  '' Özgür Kurt'' a gitti

Time Derigisi En İyi Milletvekili Danışmanı Ödülü CHP'li '' Özgür Kurt'' a gitti
12 Nisan 2013 15:56

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleriyle gündem oluşturan Time Dergisi, kuruluşunun 10. yılında da Türkiye´ye hizmet edenleri ödüllendirmeyi unutmadı.

 

 

Dergi okurları, gönderdikleri elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamını, siyasetçisini, milletvekillerini, bürokratlarını, valilerini, belediye başkanlarını, işadamlarını, gazetecilerini ve TV muhabirlerini belirledi.

 

Time Dergisi’nin geleneksel hale getirdiği ödül töreninde CHP Milletvekilleri, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Çanakkale Miletvekili Ali Sarıbaş yılın en iyi siyasetçileri seçildi.

 

CHP Belediye Başkanlarından,Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal erzen,Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, gerek sivil toplum örgütleri, gerekse de diğer kamu kurumları arasında ki koordinasyonlu ve uzlaşarak çalışmalarından, belediye ile halk arasında ki iletişiminin kuvvetli olmasından, belediye de ki yönetim anlayışının şeffaf ve açık olmasından dolayı “Yılın En Başarılı Belediye Başkanları” seçildiler.

 

 

 

 

 

Time Dergisi, başarılı siyasetçiler, belediye başkanları, iş adamları,sivil toplum örgütleri, medya dünyasına yönelik ödüllerinin dışında ilk kez olarak “yılın Milletvekili Danışmanı” dalında ödül verdi. Bu ödülü CHP’Adana Milletvekili Ali Demirçalı’nın Danışmanı Özgür Kurt aldı.