Tenteks’in Kaliteli Pergola ve Tente Ürünlerini Kullandınız Mı?

Tenteks’in Kaliteli Pergola ve Tente Ürünlerini Kullandınız Mı?
24 Mayıs 2022 15:54

Olası mevsim koşullarına uygun ürünlerimiz kafe, teras, bireysel konut alanları gibi birçok projeye uyum sağlamaktadır. Mimari yapınızla uyumlu renk seçenekleri sayesinde yeni alanlar oluştururken, pergolanızı özgün hale getirebilirsiniz. Müşterilerimize özel sunduğumuz ücretsiz keşif hizmetinden sonra 3 boyutlu tasarım hizmeti sayesinde üretim öncesi ve finale en yakın görüntüyü elde edebiliyoruz, bu şekilde proje sonrası uyuşmazlıkların önüne geçebiliyoruz.
Türkiye ve dünyada birçok projeye imzasını atan tenteks; pergola, otomatik tente, cam tavan ve klasik tente ürünlerinde uzun garanti ve servis bakım hizmeti ile müşteri memnuniyetini de üst seviyede tutmaya devam ediyor.

 

Sürecin işleyişi; keşif ile başlıyor, ilgili personelimiz projenin uygulanacağı alanı keşif için ziyaret ediyor, sonrasında projelendirme sürecinde teklifimiz size ulaştırılıyor. Tasarım sürecinde 3 boyutlu olarak projeyi görebiliyorsunuz, onayınızın hemen sonrasında projeniz imalat aşamasına geçer ve söz verilen tarihte montajımızı gerçekleştiririz.