TEM’de intihar trafiği

TEM’de intihar trafiği
29 Eylül 2013 15:43

TEM otoyolu Kavacık mevkiinde öğle saatlerinde Kadıköy istikametine ilerleyen sürücüler, yol kenarındaki ağaçta asılı bir ceset görünce polisi aradı.

 

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri ağaçta iple asılı halde olan cesedin etrafını emniyet şeridi ile çevirdi. Olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Ölen kişinin 37 yaşındaki Hasan Şener olduğu belirlendi.

 

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ SEYRE DALDI TRAFİK SIKIŞTI

 

Polis ekiplerinin incelemesi devam ederken, seyir halinde olan araç sürücüleri cesede bakmak isteyince trafik sıkıştı. Halk otobüsündeki yolcularda meraklı bakışlarla olup biteni anlamaya çalıştı. Sürücüsünden yolcusuna otoyoldaki neredeyse herkes ağaçtaki cesede bakmak isteyince kazada kaçınılmaz oldu. Bir yolcu otobüsü önündeki bir otomobile çarptı. Kazada araçlarda ciddi bir hasar oluşmazken trafik polisi araçları devam etmeleri konusunda uyardı. Olay yeri inceleme ekibinin çalışmasının ardından savcının talimatıyla ceset hastane morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin hayatını kaybeden Şener’in ailesine telefonla ulaştığı ve ailevi nedenlerden dolayı intihar etmiş olabileceği öğrenildi.