Telefon Dinleme Programı

Telefon Dinleme Programı
13 Temmuz 2021 14:20

Casus telefon yazılımı, bir cep telefonunda olan her şeyi izlemeyi çok daha kolay hale getirdi. Artık konuşmaları dinleyebilir, çocuklarınızın kimi aradığını görebilir ve PIN kodu kullanıyor olsalar bile telefonlarından kısa mesajları okuyabilirsiniz. Telefonlar için yeni casus yazılım hem işletmeler hem de bireyler tarafından kullanılabilir. Tüm bu veriler çevrimiçi olarak özel bir veritabanında güvenli bir şekilde toplanır ve saklanır.

 

 

MSPY iPhone Casus programı, mevcut telefon dinleme programı arayışlarınız için en iyi casus programlardan biridir. Basit, kullanımı kolay kurulumu ile program, gelen metin mesajlarının kaydı, anlık arama günlükleri, giden e-postalar, web geçmişi ve hatta GPS konum takibi dahil olmak üzere diğer birçok gelişmiş casus programın gerekli özelliklerini sağlar. iOS 4 veya üzeri sürümlerde çalışan iOS cihazlarıyla tamamen uyumludur. Kullanıcılar, iPhone’larından tüm etkinlik günlüklerini gerçek zamanlı olarak kolayca görüntüleyebilir ve akıllı telefonlarında MSPY iPhone casus uygulamasına giriş yaparak istedikleri zaman alabilirler. Program, Apple’ın iWork üretkenlik uygulaması ve iPhone’un iOS 7 ile sorunsuz bir şekilde çalışır. Kullanıcıların casus programla entegrasyon için üçüncü taraf bir uygulamaya ihtiyacı yoktur.

Akıllı telefon casus topluluğuna yapılan en iyi eklemelerden biri, MSPY iPhone ve Android izleme programıdır. iPhone casus uygulaması, hem iPhone hem de Android için eksiksiz izleme yeteneği sağlar. Bu program ile kullanıcılar, ilgili akıllı telefonlarından tüm aktivite günlüklerini görüntüleme olanağına sahiptir. Program ayrıca iWork’ün iWork üretkenliği, Google Hangouts ve Gmail gibi üçüncü taraf uygulamalarla da sorunsuz bir şekilde bütünleşir.

Telecommunication Intelligence, Inc.’in android izleme programı, geliştiricilerin tüketicilere faydalı özellikler getirmek için cep telefonu teknolojisini nasıl kullanabileceğine dair mükemmel bir örnektir. TMS’nin cep telefonu casus yazılımı iPhone ile iyi çalışır ve kullanıcıların akıllı telefonlarını kullanarak arayanlar hakkında ayrıntılı bilgi almalarını sağlar. Kullanıcılar, arayanların kim olduğunu belirleyebilecek ve nereden aradıklarını ve kimin adıyla arayabileceklerini bulabilecekler. Yazılımla birlikte verilen GPS konum izleme özelliği, kullanıcının nerede olduğunu ve nerede olduğunu bulmasına da yardımcı olur.

İyi bir casus programı ararken, güvenilir bir program aramalısınız. Cep telefonu aramalarını takip edebildiğini iddia eden birkaç program var, ancak bu programların çoğu sadece dolandırıcılık amaçlıdır. Bazıları metin mesajlarını gözetleme yeteneği sunduğunu iddia ederken, diğerleri yapılan ve alınan aramaları izleme yeteneği sunacak. Saygın bir program sağlamak için, geliştiricilerden aşağıdaki işaretleri aramalısınız. Ya beyanda bulunacaklar ya da yazılımın meşru olduğuna dair kanıt sunacaklar.

Sundukları reklam yazılımı ve casus yazılım korumasının yanı sıra, satılan her ürünle birlikte verilen iletişim bilgileri de olmalıdır. Bu, herkesin daha fazla bilgi almak için arayabileceği ücretsiz bir numarayı içerir. Şirket bu iletişim bilgilerini sunmazsa, satılan ürünün bir aldatmaca olması muhtemeldir.