Tekin Uğuz

Tekin Uğuz
22 Kasım 2022 09:06

BHDB Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’dir. Bugüne kadar birçok farklı sektörde başarı elde etmiş olan BHBD şirketinin kurucusu Tekin Uğuz’dur. 2005 yılında kurulmuş olan şirket 17 yıllık tecrübesi ile sektörde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Tekin Uğuz ile başarıyı yakalamış olan şirket her geçen yıl daha da büyümektedir.

Tekin Uğuz Kimdir?

Kayserili iş adamı. Yazılım alanında faaliyet gösteren Tekin Uğuz aynı zamanda petrol, inşaat, gayrimenkul, otomotiv, enerji, toptancılık, gıda, hammadde, turizm, sağlık, konaklama alanlarında şirketler grubunun sahibidir. Türkiye’de 7 yıldır blockchain yazılımları üreten BHDB yazılım yurt içi ve yurt dışı pazarında 2200 den fazla kurumsal müşteri 25000 den fazla bireysel müşteriye hizmet vermekte.

Holding İştirakleri ve Planlamalar

Holding çatısı altında 3 şirket ve 18 sektör barınırken aynı zamanda yurt dışı iştirakleri ile de toplamda 7 ülkede hizmet vermektedir. 2023 yılı itibariyle Türkiye merkezli 100. Yıl Yazılım Üssü planlamaları ve yazılım alanında Dünya’da merkez noktalara taşımak alanında çalışmaları vardır. Bu alanda Türkiye’yi ileri noktalara taşıyacak hedefler ve stratejiler geliştirmektedir.