Tayyip, İslamiyet’i Emperyalizmin truva atı yaptı

Tayyip, İslamiyet’i Emperyalizmin truva atı yaptı
3 Aralık 2012 09:54

Tayyip, 6/ Aralık / 1997 de Siirt’te şu dörtlüğü okuyarak dinsel hareket eden milyonlarca kitleyi derinden etkilemiş ve bu nedenle bugün başbakanlık koltuğunda oturmaktadır:

 
İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

MİNARELER SÜNGÜ, KUBBELER MİĞFER
 
CAMİLER KIŞLAMIZ, MÜMİNLER ASKER
 
BU İLAHİ ORDU DİNİMİ BEKLER.
 
ALLAHU EKBER, ALLAHU EKBER.
 
Milli Eğitim Bakanlığı  tarafından okullarda okutulması için tavsiye edilen ve genç Türkiye Cumhuriyeti’nin ideologlarından olan Ziya Gökalp’ in bir şiirinden alıntı olan bu dörtlükten dolayı ceza almamıştır Tayyip.
 
Ancak o zaman ‘ küresel çete ‘ tarafından dinine imanına düşkün halk üzerinde Tayyip’le ilgili derin bir algı oluşturmak için bu okuduğu şiirden dolayı ceza aldı yalanı kitlelere yutturulmuştur.
 
Ancak o tarihte ki Siirt konuşmasında Tayyip halkı kin ve nefrete tahrik suçu nedeniyle ceza almıştır.


 
Emperyal güçlerin ve onların özelde uygulayıcısı ‘ küresel çete’nin zihinsel operasyonlar yapıp sömüreceği ülkeler için uyguladığı yöntem bilhassa derin din duyguları ile hareket eden kitleleri kendi içlerinden çıkan adamları ile iktidar vaadi  ve bunu ve  sağlayarak kendi yaşamlarını karartacak yönlere sevk etmektedirler.
 
Bunun nedeni çok basit.
 
Yapılan psikolojik gözlem ve deneyler de bilhassa cahil halk yığınları, bir insanı ilk tanıdığında kişiliği, inancı, formasyonu ve eğitim gördüğü kurumların düşünce modeli ile anmakta ve bu insan 180 derece kendisini değiştirse ve 40 kat değişik karakter boyasına bürünse yine de o insanı ilk tanıdığı gibi üst ve alt bilincinde algılamaktadır.
 
İşte bu bilimsel tespiti çok iyi bilen emperyal güçler hep aynı  yöntemi kullanmaktadırlar.
 
Şöyle bir an için 28 Şubat sürecini düşünelim.
 
Her hafta yapılan ‘ cuma eylemleri ‘ nerede kaldı?
 
Türbanlı kızların ‘ el ele tutuştukları uzun zincir eylemlerine ne oldu?


 
Tayyip’ in iktidarında dünya Müslümanları rahata mı erişti?
 
Hayır uzatmayacağım yapılan şuydu ki, ilerde emperyal emelleri doğrultusunda kullanacakları kendi içlerinden çıkan Tayyip Müslümanların gözünde parlatılıyordu.
 
Çünkü emperyal güçler şunu çok iyi biliyorlardı ki, Tayyip iktidar olduktan sonra ne kadar emperyalizme hizmet ederse etsin o kendisine bağlanan imanlı kitlelerin gözünde yanılmaz bir evliyadır ve her yaptığında mutlaka İslami bir hikmet vardır.
 
Bugün bir taraftan ‘ küresel güçler ‘in taşeronluğunu yapan Tayyip neden sürekli cami yapımı üzerinde durmaktadır?
 
Kuyusu kazılan imanlı kitleler cami yutturmacasıyla uyuşturulduğu için.
 
Bu tam aynı zaman da bir  ‘ Emevi ‘ taktiği ve pratiği.
 
Hz. Ali ve ve çocukları Peygamber’in torunları olan Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin’i şehit ettikten sonra iktidar koltuğuna oturan ‘ Emevi ‘ soysuzları bir yığın uydurma hadislerle Hz. Peygamber’ in emretmediği ‘ nafile ibadetler ‘ denilen uydurma ibadetler icat ederek halkı tamamen camilere ve inzivaya sevk ederek yaşamdan uzaklaştırmış,  iktidarlarını sürdürmüşlerdir.
 
Bugün Tayyip’ in yaptığı aynen ‘ Emevi ‘ taktiğidir.
 
Yani ‘ İslam ‘ Tayyip tarafından bugün bu topraklarda emperyalizmin ‘ Truva atı ‘ yapılmıştır.
 
Siz hiç Tayyip’ in peşinden giden gerçek İslam değil de dogmatik inançlara bağlı kitlelerin onun inançsal hatalarını sorguladığını gördünüz mü?
 
Göremezsiniz, çünkü işin gerçeğini bilmiyor.
 
İslam fıkhın da ‘ elfazı-küfr ‘ diye bir başlık vardır kısaca tanımı insanı ‘ küfre sokan sözler ‘ tanımlanır.
 
Örneğin Tayyip’ in ‘ küresel efendiler ‘e yaranmak için Irak’ ta ki ABD askerlerinin sağ salim vatanlarına dönmesi için dua etmesi bu fıkıh bahsinde ‘ küfür ‘ olarak addedilmektedir.
 
Ama dogmatik cahil kitleler için bunun hiçbir önemi yoktur; Tayyip imam-hatip mezunudur ve ne yapıyorsa ne söylüyorsa doğruyu söylüyordur.


 
Tayyip’ in Orta-Doğu’ da ki ABD politikalarına verdiği destekle Irak’ ta Amerikan askerlerince 1,5 milyon müslüman katledilmiş 100 binlerce kadının ırzına geçilmiş, milyonlarca insan sakat kalmış ve müslüman bir milletin şeref ve haysiyeti ile oynanmıştır.
 
Bugün Türkiye toprakların da Tayyip tarafında Suriye’ li ve Arap aleminin çeşitli ülkelerinden 200 bin terörist sayelerinde çoğu fakir Türk Milleti’nin kesesinden aşırılan terörist beslenmekte ve bu adi mahlukatlar hergün Suriye’ ye girerek yüzlerce Müslümanı katletmektedir.
 
Neden?
 
Emperyalizmin karşısında bir kale ve bir kahraman olarak duran ‘ Esat ‘ ı devirmek için.
 
Ama Tayyip ne diyor?
 
Esat ‘ Müslüman düşmanı ‘, ‘ Alevi ‘ diyor.
 
Dinine bağlı bilgiden yoksun kitleleri kandırmak için ‘ İslam ‘ı kullanıyor.
 
Zaten görevi oydu, başta da anlattığımız gibi emperyalistler Müslümanları uyutmak ve uyuşturmak için her sözüne, yapacağı her icraata inanılması için kendi içlerinden çıkan ve ‘ küresel güçler’ in emrinde olan birisini işte bu günler için hazırladılar.
 
Geldiğimiz nokta itibariyle yukarı da anlattığımız ‘ psikolojik deney ve gözlemler ‘ ile de sabit olduğu gibi plan tutmuştur bu günler için hazırlanan ‘ Müslüman ve imam-hatip ‘ li Tayyip Erdoğan ‘ küresel güçler ‘in kendisine yüklediği görevleri aynı zaman da ‘ din hocası ‘ kişiliği ile layıkı ile yapmış ve yapmaya da devam ederek İslam’ ı bu topraklar da ve başarabildiği kadarı ile emperyalistlerin ‘ Truva Atı ‘ yapmıştır.
 
Artık ABD’nin yeni yöntemi budur ve bunu Mısır’ da da başarmıştır.


 
Herkesin bildiği gibi en az yarım yüzyıldır ‘ Müslüman Kardeşler ‘ Arapça orijinal adı ‘ İhvan-ı Müslimin ‘ olan örgüt ‘ Şeriat ‘ yasalarının gelmesi ve uygulanması için binlerce insanın kanına girmiş ve zaman zaman da ülkelerine gelen turistleri bile ahlaksızlık getiriyorlar diye katletmiş  bir örgüt  içlerinden iktidara getirme vaadiyle ‘ küresel çete ‘ tarafından satın aldıkları Mısırlı Müslümanların imanına ve Müslümanlığına güvendiği ve inandığı ve derin dogmatik inançları nedeni ile asla peşinden ayrılmayacakları ve yanlış yaptığı işleri bile ‘Allah emri ‘ olarak algılayacakları Mursi’ yi cumhurbaşkanı yaparak orada da İslam’ ı  emperyalistlerin ‘ Truva Atı ‘ yapmışlardır.
 
Arap aleminin aşağı yukarı tamamına yakını böyle.
 
Türkiye’ de  zaten Tayyip vasıtasıyla bu işin tamamlandığını analiz ederek izah ettik.
 
Tayyip’ in ‘ BÜYÜK ORTA-DOĞU EŞ BAŞKANI ‘ yapılmasının asıl nedeni tüm diğer geri kalan Müslüman ülkelerde de ‘ Yüce İslam ‘ın emperyalist güçlerin özelde de ABD’ nin ‘ Truva Atı ‘ olarak yapılmasın da görevlendirildiğini bilmemek mümkün değildir.


 
ABD’nin ‘ Orta-Doğu ‘ devlet başkanı veya başbakan seviyesinde kullandığı elemanları iki büyük ve kaçınılmaz korkusu vardır ve o nedenle görevlerini büyük bir titizlik ve aşkla yaparlar.
 
Bu korkuların birisi ‘ can ‘ diğeri ‘ rezil olma ‘ korkusudur.
 
Bunlardan ikisini birden veya en az birisini yaşarlar ki can emniyetleri hiç yoktur.
 
Geçmişte İran şahı Rıza Pehlevi, Filipinler devlet başkanı Marcos, Libya devlet başkanı Kaddafi, Mısır devlet başkanı Hüsnü Mübarek ve Tunus devlet başkanı Bin Ali’nin başına gelenler en prototiplerdir.


 
Kullanılan elemanların rezil olma korkusu çok daha derin bir yaradır ki kendi kamuoylarına rezil olacak ‘ küresel efendiler’in ellerinde kendileri ile ilgili ahlak, hırsızlık, yolsuzluk belge ve kasetleri vardır ki tadına doymazlar emperyalistler.
 
Şu da çok katı bir realitedir ki, emperyalistlerce  kullanılan bu devlet başkanı ve başbakan seviyesindeki elemanlar ‘ emperyal efendileri ‘ne ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar bu kötü akibetlerden kurtulurlar mı?
 
Güçlü olan suçlu, suç ortağını asla affetmez.
 
Bu kural küresel boyutda daha katıdır.
 
Her şey, zamanı geldiğinde uygulamaya konulur.
 
Not: Yazarımız Baki Karakol Beyefendi’ye çok teşekkür ediyorum. Sanırım yorumunda sorduğu soruya kısaca yanıt verdim; bunları kendileri çok iyi bildiği halde. Saygı ve sevgiler.


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!