Tarımsal İlaçlama Dronları Listesi

Tarımsal İlaçlama Dronları Listesi
22 Şubat 2023 18:54

Tarım operasyonlarında kullanılan traktörler, yakıtın fazla harcanmasına sebebiyet veriyor. Eski yöntemler ile yapılan ilaçlamalar yalnızca yakıtta değil, birçok işlevde giderlerin artmasına yol açmaktadır. Geleneksel yöntemlere kıyasla; %95 su tasarrufu, %97 maliyette düşüş yaşatan zirai dronlar ile bu giderleri minimuma indirebilirsiniz. Zirai dronlar ile 40 kat daha fazla performans sağlayarak tarladaki verim artmaktadır. Uçakların yenilikçi tasarımları ve son teknoloji özellikleri ile yalnızca ilaçlama yapmakla kalmıyor, arazinin her noktasını takip edebiliyorsunuz. Bu dronların teknik özellikleri sayesinde; 3D haritalandırma yaparak uçuş rotası belirleyebilir, mahsul gelişimini ve sağlık durumunu izleyebilir, bitki koruma ve hastalık takibi yapabilir ve rekolte kaybına son verebilirsiniz. Bu noktada ihtiyacınız ve kullanım alanı oldukça önemlidir. İhtiyacınızı karşılayacak drone seçimi ile dijital tarım sektöründe öncü olabilirsiniz. SHARK Havacılık; DJI T10, DJI T30, DJI T40 zirai drone satışı yapmaktadır. Satış öncesi ve sonrasında kullanıcısını yalnız bırakmayan firma aynı zamanda; drone ilaçlama, teknik servis, drone ve İHA eğitimi gibi birçok alanda hizmet vermektedir.

Tarımsal İlaçlama Dronları

DJI Agras T10 Zirai Drone: 10 kilogram taşıma kapasitesi ve 5 metreye kadar püskürtme genişliği ile uçak saatte 15 dönüme ulaşır. Günde 1.500 dekara varan ilaçlama yapmaktadır.

DJI Agras T30 Zirai Drone: 30 litrelik depo kapasitesi, 9 metre ilaçlama genişliği ve saatte 180 dekara varan ilaçlama yeteneği bulunur. Özellikle meyve ağaçları için idealdir.

DJI Agras T40 Zirai Drone: 40 litrelik depo kapasitesi, koaksiyonel ikili motor sistemi, 50 kilogram (70 Litre) serpme kiti bulunur. Tarım arazilerinde saatte 213 dekar, meyve bahçelerinde ise saatte 40 dekar ilaçlama yapmaktadır. Ayrıca saatte 1.5 ton gübre ve tohum serpme yeteneği ile operasyonel destek sağlar.