Tarafsız Belgelendirme Firması

Tarafsız Belgelendirme Firması
1 Mayıs 2021 08:10

İş alanında faaliyet gösteren firmalar, kurumlar için fayda sağlayacak çeşitli belgeler bulunmaktadır. Bu belgeler alındığında firmaların alanında ne kadar başarılı olduğu gösterilmektedir. Ayrıca uluslararası standartlarda söz konusu belgeler olduğu için bu belgelerle sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Peki ISO 9001 gibi belgeleri almak istediğiniz takdirde hangi adrese başvurabilirsiniz, nasıl bir yer size yardımcı olur? Bu konuda bir belgelendirme kuruluşuna ihtiyaç duyarsınız. Artıbel belgelendirme firması size yardımcı olacaktır. ISO 9001, ISO 14001 veya ISO 27001 gibi çeşitli uluslararası belgeleri Artıbel belgelendirmeyle alabilirsiniz. İnternet sitelerini ziyaret ederek çok daha detaylı bilgiye ulaşabilir ve alabileceğiniz bütün belgelere bakabilirsiniz.

 

Resim1

 

Tercih edeceğiniz belgelendirme adresinin uzman kadroya sahip olması oldukça önemlidir. Artıbel’in de en çok önem verdiği konulardan birisi budur. Uzman kadroları vardır ve tarafsız olarak faaliyet göstermektedirler. Yerli sermaye ile kurulmuşlardır ve ülkemizde faaliyetlerini artırarak sürdürmektedirler. Siz de çeşitli belgelere sahip olmak istiyorsanız ilk adresiniz Artıbel olabilir.

 

Resim2

Periyodik Kontrol Neden Önemlidir?

Periyodik kontrolü uygulayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Kaldırma ve iletme ekipmanlarından makine ve tezgahlara kadar periyodik kontrol yaptırabilirsiniz. Periyodik kontrolün yaptırılmasıyla birlikte riskler en aza indirilir. İnsanların kullandığı birçok şey kritik öneme sahiptir ve bunların sürekli olarak kontrol edilmesi gerekmektedir. Ne kadar sürede bir kontrole gerek duyulduğu yönetmeliklerce belirtilir ve siz de o zaman aralıklarında kontrol yaptırırsınız. Bu kontroller sonucunda bir sorun varsa ortaya çıkar, böylece insanların canı boş yere tehlikeye atılmamış olur. Her şeyden önce can sağlığı gelir ve can sağlığı için de kontrolleri yaptırmak gerekmektedir.

NDT Nedir?

Tahribatsız muayene NDT olarak geçmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere bu muayenenin yani NDT’nin amacı herhangi bir zarar vermeden muayene yapabilmektir. Bir malzemeye ya da parçaya herhangi bir zarar vermeden gerekli muayene yapılır ve sonuçlar alınır. Böylece hiçbir zarar ortaya çıkmaz ve öğrenilmesi gereken her şey öğrenilir. Artıbel firmasının NDT hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Firma bütün hizmetlerini özenle vermekte ve yaptığı her işi büyük bir titizlikle yapmaktadır. Bu yüzden siz de tercihinizi Artıbel yönünde yapabilirsiniz.