Tap Hair İle Çarpıcı Değişim; Protez Saç Teknolojisi

Tap Hair İle Çarpıcı Değişim; Protez Saç Teknolojisi
20 Haziran 2021 08:21

Tap Hair, yoğun dökülmeleri bulunan kişileri saç ektirme gibi zorlu prosedürlerden kurtarıyor. Son nesil Alman nano teknolojisi ile üretilen protez saçlar, uzman ekip tarafından kusursuz bir şekilde uygulanıyor. Uygulama sırasında ise hiçbir kesik ya da delik gibi işlem gerçekleştirilmiyor.

 

Saçlarında çarpıcı değişim ile kısa sürede göz alıcı saçlara sahip olmak isteyen kişilerde ilk seçim protez saç haline geliyor. Gün geçtikçe gelişen teknolojisi ve %100 doğal yapısı kullanan herkesi memnun ediyor. Birkaç saat içerisinde yeni bir görünüme protez saçlar ile ulaşabilirsiniz.

Protez Saçlar Nasıl Üretilir Ve Uygulanır                                 

Resim1

Protez saçların üretiminde özellikle doğal saçlar kullanılıyor. Üretim ve birleştirme gibi alanlarda Alman nano teknolojisi kullanılarak dayanıklı bir formül elde ediliyor. Uygulama işleminde ise adımlar çok kolaydır.

Protez saç uygulama prosedüründe öncelikle uygulama yapılacak alan belirlenir. Bu alan üzerindeki diğer saçlar olabileceği en kısa hale getirilir. Böylece protez saçın doğrudan saç derisi üzerine uygulanması sağlanır. Özenle oluşturulmuş saçlar saç derisine yapıştırılır. Son bir düzenleme yapılarak kişinin kullanabileceği son hal verilir.

%100 Doğal Protez Saçlar

Tap Hair %100 doğal protez saç üretimini kendine görev olarak belirlemiştir. Maksimum müşteri memnuniyeti ve sağlığı temel alan prensipleri ile saçlarınız hem doğal hem de sağlıklı olur. İşlem sırasında saçlarınıza ya da saç derinize herhangi bir zarar gelmez. Doğal saçlarınız ile yüksek uyum sağlayan yeni saçlarınız dışarıdan kolaylıkla fark edilemez.

Protez Saçın Zararı Ve Yaraları

Protez saçın kullanılması sırasında hiçbir zarar bulunmuyor. Ancak bazı kişilerde alerjiye yönelik reaksiyonlar görülebilir. Uzman bir şekilde uygulanan prosedürümüz sayesinde gerçekleşebilecek tüm hasarlar en az seviyeye indirilir.

Tap Hair ile elde edeceğiniz protez saçların faydası ise oldukça çoktur. Öncelikle kendinizi iyi hissedersiniz ve özgüveniniz artar. Aynaya baktığınızda kendinizi çok daha iyi bulursunuz. Çevrenizdeki insanların da tepkisi bu yönde olumlu olacaktır.

Dökülmeyen ve uzamayan yapısı ile saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. İstediğiniz modeli vererek hayalinizdeki görünümü yakalamanız mümkün. Düzenli olarak da berbere / kuaföre gitmenize gerek kalmayacaktır. Kaynak https://www.taphair.com/hizmet-protez-sac-istanbul