Tam Zamanlı Kağıthane İş İlanları

Tam Zamanlı Kağıthane İş İlanları
25 Nisan 2021 15:16

İstanbul Avrupa Yakası iş merkezlerinden biri olan Kağıthane, iş arayan adaylara tam ve yarı zamanlı iş fırsatları sağlar. Eğitim durumunuza ve uzmanlık alanınıza göre açık pozisyonları değerlendirebilirsiniz. Merkezi konumu sayesinde kolay ulaşım alternatiflerine sahip ilçede idari personel, işçi, servis elemanı ve şoför olarak çalışabilirsiniz. Kağıthane iş ilanları, adaylara tam ve yarı zamanlı açık pozisyonları sunar. Tam zamanlı ilanlara başvuran adaylar haftanın 5-6 günü çalışmakla sorumlu olabilir. Her firmanın çalışma stili farklı olduğu için ilanlarda belirtilen çalışma günleri ve saatlerini inceleyerek başvuru yapabilirsiniz. Banka, muhasebe ofisleri, çağrı merkezleri ve diğer ofislerin çalışma günleri ve saatleri hizmet sürelerine göre değişir. Çağrı merkezi ofisleri arasında 7/24 hizmet veren firmalar bulunur. Gece ve gündüz dönüşümlü olarak çalışabileceğiniz bu pozisyonda izin günleriniz değişiklik gösterebilir.

 

 

Kağıthane Bölgesi Kasiyer Arayan Firmalar

Marketler, mağazalar ve restoranlarda müşterilerin ödemelerini alması için kasiyerler bulunur. Tam ve yarı zamanlı çalışma fırsatı sunan kasiyerlik pozisyonu için ilkokul veya lise mezunu olmak yeterli olabilir. Kağıthane’de bulunan mağaza, market ve restoran gibi firmaların kasiyer ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Deneyimli ve deneyimsiz adaylara fırsatlar sunan firmaların maaş, sosyal ve yan hak ödemeleri değişebilir. Yarı zamanlı çalışan adayların çalışma ücretleri haftalık veya günlük olarak ödenebilir. Tam zamanlı çalışan personellerin maaşları ise aylık olarak yatırılır. Kasiyer adaylarının kasa ve pos makinesi kullanabiliyor olması ve kasa takip yazılımlarını takip ediyor olması gerekir. Firmaların personel ihtiyacına göre tam zamanlı ve part time ilanlar arasından ihtiyacınıza göre başvuru yapabilirsiniz.

 

 

Kağıthane Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Önemli firmaların genel merkezlerine ev sahipliği yapan Kağıthane, ofis içi saha çalışmak isteyen müşteri temsilcisi adaylarına çeşitli imkanlar sunar. Ofis içinde çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak bankalar, kargo firmaları ve çeşitli markaların ilgili departmanlarında görev alabilirsiniz. Çağrı merkezi müşteri temsilcilerinden telefon iletişimlerinin kuvvetli olması ve iyi bir diksiyona sahip olması beklenir. Sahada görev alan müşteri temsilcilerinin etkili iletişim becerilerine sahip olması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmesi işverenlerin aradığı kriterler arasında yer alır. Ayrıca, yurtdışı pazarına hizmet veren markaların müşteri temsilcilerinin yabancı dil bilmesi, seyahat engelinin bulunmaması işverenlerin aradığı durumlar arasındadır.