Taksitle Araba Alma Fırsatları

Taksitle Araba Alma Fırsatları
9 Haziran 2019 08:07

Günümüz hayat şartları içinde araba sahibi olmak hiç de lüks değil artık, bir ihtiyaç. Yeni bir araba almak, arabanızı yenilemek ya da modelini yükseltmek istiyorsanız öncelikle ilk karar vermeniz gereken nasıl bir araba istediğinizdir. İstediğiniz arabaya sahip olmak için öncelikli olarak planlama yaparak ne kadar bir bütçe ayırabileceğiniz belirlemeniz olacaktır. Araba sahibi olmak için banka kredisi çekebilir, galeriden veya bayilerden senetle ya da taksitle peşinatlı veya peşinatsız araba alabilirsiniz.

 

 

2019 yılı itibarı ile taksitle araba alma kampanyalarını yakından takip edenler için Katılımevim, katılımcılarına kolaylıklar sunuyor.Katılımevim tarafından düzenlenen kampanyalar ile bütçenize uygun, kendinizin belirleyeceği taksitlerle araba sahibi olabilirsiniz.

Araç Kredisi İle Araba Almak Uygun Mu? 

Araba almak istiyorsanız, ancak birikmiş paranız yoksa araç kredisi ile araba sahibi olabilirsiniz. Bankalar sıfır araçlar veya ikinci el araçlar için kredi vermektedir. Sıfır araba için kredi almak ikinci el için kredi almaktan daha kolaydır. İkinci el araçlar için yaş sınırlaması söz konusudur. Aracın yaşına göre bedelinin tamamı değil bedelinin üzerinden belirli bir yüzdesi oranınca kredi verilir. Peşinatınız yoksa bu krediler ihtiyacınızı tam olarak karşılamaya bilir.

Son zamanlarda araba almak isteyenler galerilerden senetle araba alma yoluna da gitmektedirler. Birçok galeri senetle araba satışını oldukça kolaylaştırmaktadır. Bu yolla araba almayı planlıyorsanız seçtiğiniz galerinin tanıdığınız bir firma olmasına özen gösterin. Firmayı araştırın, hatta firma ile iş yapanlar ile görüşün.

Faizsiz Araba Almanın Yolu

Araba sahibi olmak isteyenler bu konu üzerinde yeterince araştırma yaparak, firmaların yaptığı kampanyaları takip etmektedir. Kredi ile taksitle, senetle araba sahibi olabilirsiniz ama ben küçük küçük taksitlerle faizsiz araba sahibi olmak istiyorum diyenlerdenseniz bununda yolu var. Hem de kendi belirleyeceğiniz aylık ödemeler ile zorlanmadan, ister sıfır, ister ikinci el, istediğiniz model arabayı alabilirsiniz. Katılımevim sıfır faiz ile birçok farklı seçenek ile sizlere araba sahibi olma fırsatları sunuyor. Sabit model, hızlı model, rahat model gibi kampanyalar ile isterseniz kura usulü, isterseniz peşinatla, isterseniz ara ödemeler ile size uygun modeller danışmanlar tarafından belirleniyor. Yine de ne kadar ödeme yapacağınızı siz belirliyorsunuz.  Kısa sürede birikiminizi yapıp istediğiniz arabaya sahip oluyorsunuz.

 

https://www.katilimevim.com.tr/senetle-araba-sahibi-olun/

https://www.katilimevim.com.tr/modeller/

https://www.katilimevim.com.tr