Sweat ve Eşofman Kombini Yapmadan Önce Bilinmesi Gereken 5 Nokta

Sweat ve Eşofman Kombini Yapmadan Önce Bilinmesi Gereken 5 Nokta
6 Mart 2023 12:38

Giyim sektöründe büyük bir yer edinen sweatshirt geniş kullanım alanına sahip olan bir kıyafet türü olarak bilinmektedir. Hemen hemen herkesin dolabında yer edinen sweatshirtler birçok parça ile binlerce kombin oluşturabilmektedir. Sweatin kombinlenmesinde birçok kişi tarafından tercih edilen ürünlerin başında eşofman altları gelmektedir. Sweat ve eşofman kombini rahat ve şık bir görüntü oluşturması ile her yaştan kullanıcıların tercih ettiği kombinler arasında yer almaktadır. Sportif şık kombinlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan sweat- eşofman kombini kullanıcının cool bir görünüm yakalanmasına da yardımcı olmaktadır. Giyim sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan  altkulturstore.com’dan Fırat Can Bozhan, sweat ve eşofman kombini yapılmadan önce kullanıcıların bilmesi gereken hususları beş başlık altında toplayarak açıklamıştır.

 

1. Kumaş Uyumu

Eşofman altı ve sweat uyumu denildiğinde dikkat edilmesi gereken en önemli husus iki parça arasındaki kumaş uyumu olmaktadır. Birbiri ile uyumsuz kombinlenen sweat erkek eşofman kombini şık bir görünüm elde edilmek istenirken rüküş bir görünüm oluşmasına yol açabilmektedir. Eşofman altında kullanılan kumaş türü ne ise sweatinde mutlaka ona uyumlu olması gerekmektedir ya da sweatin üretildiği kumaş türü ne ise eşofman altının ona uygun kumaş türü olması şık bir kombin görünümünün oluşması için önemli olmaktadır.

2. Renk Uyumu

Renk uyumu birçok kombinde olduğu gibi sweatshirt eşofman kombininde de kullanıcıların modern bir görünüm oluşturması için dikkat etmesi gereken hususlar arasında yer almaktadır. Spor bir görünüm oluşturulmasında tercih edilen sweat ve eşofman kombininin renk uyumu kombinin dikkat çekmesinde önemli etken olmaktadır. Geniş renk alternatifi ile üretilen eşofman ve sweatshirtler özgün ve özgür kombinlerin yapılmasına olanak sağlamaktadır.

3. Beden Ölçüsü Uyumu

Kombinlerin kullanıcısının üstünde şık ve dikkat çekici bir görünüm oluşturması için kullanıcının bedenine uygun ürünleri tercih edilmesi gerekmektedir. Kombin ne kadar doğru ve uyumlu olsa da yanlış beden tercihi ürünlerin kullanıcı üzerinde güzel bir görüntü sunmasını engelleyebilmektedir. Bu sebeple kombinlenecek ürünlerin kullanıcının beden ölçüsüne ve yapısına uygun doğru ürünler olduğuna emin olunması gerekmektedir.

4. Ortam

Eşofman ve sweatshirtler birbirinden farklı tasarımları ile oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olmaktadır. Bu sayede sporda, yürüyüşte, okulda veya şık bir yerde  kullanılmak üzere tercih edilen sweat eşofman kombini bulunulacak ortama göre spor ya da şık bir hava yaratılmasında yardımcı olmaktadır.

5. Mevsim Şartları

Yaz ve kış fark etmeksizin tercih edilen kombinler arsında yer olan sweat eşofman kombininin kullanım sağlanacak mevsime uygun kalınlıkta ve kumaşta olması kullanıcının konforu için oldukça önem arz eden meselelerin başında gelmektedir. Mevsim şartlarına uygun kombin tercihi yapmak kullanıcının kombin içerisinde rahat olmasını sağlamaktadır.