Suriyeli sığınmacı erkekler ‘jigolo’ olarak mı besleniyor?

Suriyeli sığınmacı erkekler ‘jigolo’ olarak mı besleniyor?
26 Şubat 2018 10:10

Değerli okurlarımın yakından gözlemledikleri gibi son 24 gündür makale yazmıyorum, bunun birincil nedeni başımızdaki Ortadoğu belasının seyir defterini dışarıdaymış gibi izlemek ve bu konu üzerine yoğun olarak düşünmekti ki, bundan başka da herhangi bir nedeni yoktu.

 

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Milletlerin akıbetlerini yönetim felsefeleri ve başlarındaki yöneticiler belirler.

 

 

Milletler ya kendileri için yaşar, ya da başka ulusların kölesi olarak onlara aklın ve bilimin açıklamayacağı şekilde köle olarak hizmet ederler; adeta katiline aşık bireyler gibi.

 

 

Milletlerin başındaki yöneticiler ya milletinin mutluluğu için çalışır, ya da çeşitli nedenlerle başka ulusların çıkarları için.

 

 

Milletlerin başındaki yöneticiler ya vatan topraklarını korumak ve milletin bireylerini öldürülmek ve her tür tehlikeden korumak için savaş çıkarır, silahlı mücadeleye girişir.

 

 

AKP genel başkanı RTE’nin bir platform da yaptığı konuşma-Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde mevcut-Türk milletini neden Ortadoğu bataklığına sapladıklarını çok net olarak açıklıyor ve başka bir izaha da gerek yoktur.

 

 

RTE mealen kısaca ”Irak’da, Filistin’de, Libya’da ve diğer gönül coğrafyamızda öldürülenlere karşı görevlerimiz var…” konuşmasıyla Araplar için fedai bir millet olarak yaratıldığımızı ve onların yolunda ölmemiz gerektiğini açıkça beyan ediyor ki, bir milletin evlatlarını başka milletlerin uğrunda kırdırmak, telef ettirmek çok aşağılık bir ihanetten başka bir şey değildir.

 

 

Artık mızrak çuvala sığmadığından dolayı terörü bahane edememişler, baklayı doğrudan ağızlarından çıkararak Araplar için savaştığımızı ve bu uğurda Anadolu’nun Türk oğlu Türk gençlerini telef ettirdiğimizi söylemek zorunda kalmışlardır.

 

 

Gelin bu Arapları kısaca masaya yatıralım ve neden Türk’ün evlatlarının onlar uğrunda canlarını verdiklerini sorgulayalım.

 

 

Önce Türk’ün vatanını işgal edercesine haince yurda sokulan 5 milyon Arap’ı ele alalım.

 

 

Şimdi şöyle bir hesap yapalım.

 

 

5 milyon Arap sığınmacının yarısı erkek olduğuna göre, iki buçuk milyon erkek Arap var.

 

 

Şundan kesinlikle eminim ki, iki buçuk milyon erkek Arap’ın yaşları 20-40 arasında olanların sayısı en az 600 bin eder; gerisini çocuk ve daha yaşlı kategoride olanlar olarak kabul ediyoruz.

 

 

Şimdi bakın 20-40 yaş arasındaki erkek sayısını ele aldım?

 

 

Önceki gün yine AKP genel başkanı RTE Kahramanmaraş’ta partisinin kongresinde ‘’sefer görev emri olanlar çağrımıza hazır olsunlar…’’ diyerek korkunç bir savaşın işaretini vermiştir.

 

 

Bilmeyenler için yazalım; her Türk genci askerliği bittikten sonra da 40 yaşına kadar her an savaşa çağrılacak yasal potansiyel bir askerdir ve bu nedenle kendisine adı ‘’sefer görev emri’’ olan bir belge verilir ve bu belgeyi 40 yaşın sonuna kadar saklamak zorundadır, çağrıldığında da 24 sat içinde birliğine teslim olmak zorundadır ki, ben bile yedek subaylığımın bitiminde bana verilen bu belgeyi nostaljik duyguyla halen daha saklarım.Ama kalleş ve nankör Araplar için değil, Türk milleti ve vatanım için sakladım bugüne kadar!

 

 

Şimdi gelelim hesap ettiğimiz sığınmacı askerlik yapıp savaşacak 20-40 yaş arası genç Suriyeli 600 bin Arap sayısını zikretmemizin nedenine.

 

 

Bu 600 bin Arap zibidisi genç Türkiye de ne yapıyor?

 

 

Diğer 5 milyon bedavacı ile birlikte bedava besleniyor, bedava iskan ediliyor, bedava taşımacılık hizmetinden yararlanıyor, bedava ve sınavsız olarak üniversitelerimizde okuyor, bedava burs ve bedava maaş alıyorlar, ticaret yapıyorsa vergi ödemiyor.

 

 

Peki, yüz binlerce zibidi sığınmacı Arap boş zamanlarında ne yapıyor?

 

 

Sokaklarda, caddelerde, deniz kenarlarında ve yakaladığı her fırsatta kadınlarımıza kızlarımıza tacizde bulunuyor, kahvelerde nargile tüttürüp bağırtılı çağırtılı konuşmalarıyla çevreyi rahatsız ediyor, toplumsal yaşamımızı kaosa sürükleyip, ekonomimizi bozup, kentlerimizi kirleterek kriminal suçları çoğaltıyorlar.

 

 

Önceki gün internette videoda izlediğim bir taciz olayı kanımı dondurdu:Suriyeli sığınmacı Arap bir kızımızı bir cadde boyu takip etti ve kızın girdiği apartmana o da hızla girerek tacizde bulundu; kızın bağırmasıyla apartman sakinleri müdahale ederken bu sapık kaçıp uzaklaştı!

 

 

Yani ekmek elden su gölden boğa gibi besleniyorlar.

 

 

Türk gençleri Mehmetçikler onlar için Ortadoğu’da canlarını feda ederken bu ibneler jigololuk yapmak için mi Türkiye’ye getirilip tıkabasa besleniyor, para ve olanak sağlanıyor?

 

 

Jigolo olarak beslenmiyorsa bu sığınmacı hilekar Araplar, neden vatanlarını savunmak için eğitilip cepheye gönderilmiyor?

 

 

Her türlü ekonomik, sosyal, sağlık, eğitim, ticaret desteği verilen vatanımızın işgalcisi bu götoşlara neden askeri eğitim verip yallah hacı cepheye demiyorsunuz?

 

 

O zaman tek olasılık kalıyor, bu canlılar jigolo olarak besleniyor!

 

 

ÖSO’nun kuvay-ı milliye olduğunu söyleyenlere tam bir fırsat, iddianız doğru ise bu yüz binlerce sığınmacı Arap zibidisini 1 aylık askeri eğitime tabi tutarak Suriye’ye gönderin de kendi vatanlarını korusunlar da görelim.Türk askeri de yaklaşık bir ay eğitim görüyor.

 

 

Arap coğrafyası denen tüm coğrafya Türk milleti için en azaplı coğrafya olmuştur ve Türkler bin yıl nankör ve bizi sırtımızdan hançerleyen hilekar Araplar için canlarını vermişlerdir, onlar ise her defasında Türk milletini sırtından hançerlemişlerdir.

 

 

Hilekar nankör Araplar Türk milletinin kahramanlık ve koruyuculuğuna bin yıl öyle alışmışlardır ki, onlar zekerleri ellerinde şehvetleri peşinde koşarlarken Türkler onlara fedailik yapıyordu.

 

 

Tarih yeniden tekerrür ettirilmek isteniyor birilerinin çıkarları uğrunda ve yine Türkler bu tarihsel nankörümüz uğrunda öldürülmek isteniyor.

 

 

‘’Gönül coğrafyamız’’ dediği Arap coğrafyasında tarihsel geleneği olarak Araplar şehvetle düzercesine on binler halinde birbirlerini katlediyor.

 

 

Suudi Arabistan’ın Yemen’de savaş uçaklarıyla on binlerce ırkdaşı Arap’ı katlettiğini ve buna halen devam ettiğini unutmayalım.

 

 

Elli civarında Arap devleti var ve hepsi birbirlerini katletmek için çaba harcıyor.

 

 

Kafaya bak sen, Türkler’de gidip bunları kurtaracakmış!

 

 

Türk milletinin ebedi önderi Atatürk yaşadığı tarihsel acı deneyimleriyle ‘’Araplar arasındaki meselelere karışmayın…’’ vasiyetini bize bırakmışken ve bunu yaşamında uygulamışken, şimdi tam tersi bir yola giriliyor.

 

 

Tekrar diyorum, kafaya bak sen; Kıbrıs büyüklüğünde 18 adamızı ve yüzlerce kayalığımızı işgal eden Yunanistan’a savaş açma, sefer görev emri olanları savaşmak üzere askere çağırma, Araplar uğrunda Türk gençlerini Arap çöllerine gömmek için uğraş!

 

 

Sen bizim aklımızla alay mı ediyorsun?

 

 

Şunu unutmayalım ki, koskoca Osmanlı İmparatorluğu ‘’gönül coğrafyamız’’ dediği aslında ‘’azap coğrafyamız’’ olan Araplar uğrunda giriştiğimiz savaşlar nedeniyle yıkıldı.

 

 

‘’Tarih tekerrürden ibarettir’’ tarih biliminin önemli bir yasasıdır ve yine nankör Araplar için-üstelik kendileri birbirlerini katlediyor-Arap coğrafyasında Mehmetçiği katlettirirsek son devletimizde yıkılıp gider!

 

 

Üstelik bizim gönül coğrafyamız lanetli Arap coğrafyası değil, Orta Asya’dır; Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Doğu Türkistan, Başkurdistan, Kırım, Batı Trakya, Kıbrıs, Musul, Kerkük, Telafer’dir; bu coğrafyalarda yaşayan mazlum ve mahsun Türk kardeşlerimdir.

 

 

Şunu son olarak belirteyim ki, Türk milleti tarihsel belamız olan nankör ve hilekar, birbirlerinin katili Araplara karşı beyinlerinde koşullandırdıkları onları koruma ve fedailik duygusunu silmedikçe hiçbir zaman yüzü gülmeyecektir.

 

 

Türk milletinin makus talihi Araplar’la dinsel nedenlerle kurduğu duygusal ilişkiyi kesip, tamamen çıkara dayalı ilşki kurduğu zaman yenilecektir.

 

 

Batılı ileri ülkeler dinsel nedenlerle birbirlerine fedailik etmedikleri için, kalkınıp refah toplumları olmuşlardır.

 

 

Biz ise ilkel toplumların arkaik düşünce ve refleksleri ile dinsel duygularla üretmeyen, tüketen, birbirlerini katledip koruyuculuğunu Türklerin boyunlarına bin yıldır yükleyen Araplar yüzünden hep helak olduk ve bu aşağılayıcı, yok edici yola yine sokulduk!

 

 

Tekrar Yüce Atatürk’ün vasiyetine dönelim: ’’Araplar arasındaki meselelere karışmayın.’’

 

 

Karakterleri böyle alçaklıklarla örtülü ise, varsın katletsinler birbirlerini, kılımız kıpırdamaz!

 

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!