Su kemerine çıktı, emniyet müdür yardımcısı indirdi

Su kemerine çıktı, emniyet müdür yardımcısı indirdi
25 Ağustos 2013 09:26

İzmir’in Buca İlçesi’nde, kız arkadaşıyla sorun yaşayan ve tarihi Kızılçullu su kemerlerine çıkan S.K. intihar girişiminde bulundu.

 

 

S.K., yaklaşık iki saat su kemerlerinde kalırken, Karabağlar İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Tutak’ın ikna etmesi üzerine çıktığı yerden indirildi.

 

Olay saat 01.00 sıralarında Mehmet Akif Caddesi’nin üzerinde Kızılçullu Kavşağı’nda bulunan tarihi Kızılçullu su kemerlerinde meydana geldi. Su kemerlerinde bir kişinin olduğunu görenler polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri olay yerine gelirken itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bir oto yıkamacıda çalıştığı öğrenilen S.K., akşam saatlerinde iddiaya göre bir barda çalışan kız arkadaşıyla tartıştı. Sinirlenen S.K., intihar amacıyla tarihi surlara çıktığı öğrenildi. Olay yerine gelen AKS 110 ekipleri, her ihtimale karşı su kemerlerinin altına hava yastığı açtı. S.K.’nin yakınlarının ikna çabaları da başarılı olmadı. S.K., kız arkadaşı gelmeden surlardan inmeyeceğini söyledi. Çevreden geçen meraklı vatandaşların izlediği olayda devreye Karabağlar İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Tutak girdi. İlk önce cep telefonuyla S.K., ile konuşan Tutak daha sonra su kemerine çıktı. Müdür yardımcısı Tutak, S.K. ile konuşarak ikna etti. Daha sonra Emniyet Müdür Yardımcısı ile tokalaşan S.K., yaklaşık iki saat kaldığı su kemerlerinden indirilerek ifadesi alınmak üzere Karabağlar Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.