Spot Fiyatına Beyaz Eşya Altusyetkilibayi.com Adana

Spot Fiyatına Beyaz Eşya Altusyetkilibayi.com Adana
15 Haziran 2021 11:47

Türkiye’nin çok satan köklü beyaz eşya üreticisi Arçelik güvencesinden üretilen Altus, yurtdışında ve ülkemizde yer alan 11 üretim merkezi ile her gün binlerce ürünü kullanıma sunan bir markadır. Yüksek müşteri memnuniyeti, diğer markalar göre daha ekonomik oluşu, yaygın servis ağı, hızlı teslimat gibi tüketici odaklı yaklaşımı ile rakiplerinin önünde yer alıyor. Özetle Altus bütçe dostu ve uzun ömürlü bir beyaz eşya markasıdır. Türkiye’nin bir numaralı markası olan Arçelik güvencesi ve kalitesi altında üretilmektedir. Yurtdışı satış rakamları rakip markalar göre oldukça yüksektir.

 

Kaliteli ve uzun ömürlü beyaz eşya markası Altus ürün yelpazesindeki bazı ürünler hakkında bilgi vermek gerekirse;

Altus Buzdolabı

4 Kategoride ( Dondurucu Üstte No Frost, Dondurucu Altta No Frost, Dondurucu Üstte Statik Ve Tezgâh Altı Buzdolabı)  60’a yakın çeşitte (kullanım alanına göre ve hacim boyutlarına göre)  satışa sunulmaktadır. Bu alandaki son teknolojik gelişmeleri tüm ürünlerinde yansıtan Altus buzdolabı içerisindeki yiyecek ve içecekleri uzun süre koruma, besin değerlerinin muhafaza eden teknolojisi, tüm bölmelerde eşit soğutma dağılımı ve otomatik buz eritme sistemi ile piyasada satılan en kaliteli ve ekonomik buzdolabı markasıdır.

Altus Klima

Hızlı değişen iklim koşullarının bir sonucu olarak son yıllarda satış rakamları en çok artan ürünlerden biri de klimalardır. Altus Klimalar A++ düşük seviyeli enerji tüketimi özellikli olarak 4 farklı ısıtma ve soğutma kategorisinde üretilmektedir. 9000-24000 BTU arasında satışa sunulan Altus İnverter Klimalar, tüketici dostu ekonomik ve yüksek performanslı ürünler arasında tüketici ile buluşmaktadır.

Altus Çamaşır Makinesi

6 farklı yıkama kapasitesi ile ( 5 kg-6 kg-7- kg-8kg-9 kg-10kg) 4 farklı enerji tasarrufu özelliği barındıran Altus Çamaşır Makineleri ülkemizde ve yakın coğrafyamızda çok satan beyaz eşya markasından biridir. Tüm Altus Çamaşır Makineleri 15 programlı olarak üretilmektedir.  Gelişmiş teknolojik özelliklerinin yansıra geniş kapak ( XL Kapak) tercihi ile çamaşırlarınızı kolaylıkla doldurup boşaltabilirsiniz. Düşük su ve enerji tüketimi ile Altus Çamaşır Makineleri çevre dostu ürün olarak satışa sunulmaktadır.

Altus Derin Dondurucu

2 farklı tasarımda ( Çekmeceli ve Sandık Tipi ) ihtiyacınıza göre çeşitli hacim ve dondurucu kapasitesi ile 40’a yakın Altus Derin Dondurucular yine çok satan beyaz eşya ürünleri arasında yer almaktadır. Diğer Altus ürünlerinde olduğu gibi düşük enerji tüketim özellikli derin dondurucular Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar uzanan yaygın satış ve servis ile hizmete sunulmaktadır.

Altus Yetkili Bayi Adana

Türkiye’nin sürekli büyüyen şehirlerden biri olan Adana’da dayanıklı tüketim ürünleri ve beyaz eşya ihtiyacı için Altus Yetkili Bayisi bu talebinize cevap vermek üzere hizmet vermektedir. Bu alandaki sürekli artan talebi hızlıca karşılayan ve aradığınız Altus ürünlerini en ekonomik şekilde temin edebileceğiniz mağazamız aynı zamanda online olarak altusyetkilibayi.com üzerinden hizmet vermektedir. Adana Altus Yetkili Bayisi olan firmamızda beyaz eşya ürünlerin yansıra ankastre ürünler, televizyon ve küçük ev aletleri, ısıtma ve soğutma sistemleri ile yeni evlenecek çiftler için düğün paketleri satışa sunulmaktadır. 7 /24 alışveriş yapabileceğiniz internet sitesi üzerinden aldığınız tüm ürünleri kısa sürede adresinize teslim ediyoruz.

Altus Yetkili Bayiden Spot Fiyatına

Adana ve çevre ilçelerine beyaz eşya, dayanıklı ev gereçleri ve mobilya ürünleri satış hizmeti veren Altus Yetkili Bayi, bütçenize göre spot fiyatına sıfır Altus ürünleri ekonomik olarak alabilirsiniz. Tüm Altus markasındaki dayanıklı ev gereçlerini uygun fiyat ve taksitli olarak zorlanmadan almak için sizleri mağazamıza ya da online satış sitemiz olan www.altusyetkilibayi.com bekliyoruz. Aldığınız ürünleri hemen kapınıza kadar gönderiyoruz.  Altus markasını garantili olarak uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. İnternet sitemizden alığınız Altus markası ürünlerini dilerseniz kapıda nakit veya kredi kartı ile evinizden çıkmadan kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İkinci el ve spot ürünlere verdiğiniz paraya sıfır ve garantili beyaz eşya almanız için sağladığımız bu hizmet ile ilgili iletişim kanallarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Adana Altus Yetkili Bayiniz sizlere kaliteli ve güvenli hizmet vermek için deneyimli personeli ile hizmet vermektedir.