
Sosyal medya sorumlusunun ne iş yaptığını kovduktan sonra öğrenen CHP yönetimi!
3 Ağustos 2023 13:01
Sosyal medyada yayılan iddialara göre, CHP sosyal medya sorumlusu Ali Sinan Acıoğlu’nu kovduktan sonra ne iş yaptığını öğrenmiş.
Değişim tartışmaları ile gündemde olan Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
Sosyal medyada öne sürülenlere göre, CHP sosyal medya sorumlusunu kovduktan sonra ne iş yaptığını öğrendi.
Yeniçağ’dan Özge Ceren Çimen’in haberine göre “Aliilefilan” adlı kullanıcı hesabından yapılan paylaşımda Ali Sinan Acıoğlu’nun işin sonlandığına dair bir dilekçe bulunuyor ve altında da CHP Genel Merkez İdare Müdürü Özgür Karakoç’un imzası var.
Bu dilekçeyi paylaşan Ali Sinan Acıoğlu olduğu düşünülen hesap şu notu düştü:
Bana bunu imzala diye dikte ettiler. Sözümona Eren Erdem, Derya Gödek ve Bülent Kuşoğlu zorlamasıyla olmuş bu kovulma işlemi. “Kovdunuz madem şifreler ne olacak?” diye sordum, “Ne şifresi?” dediler, “Ssosyal medyanızı yönetiyorum 3 senedir” dedim, farkında bile değillermiş.