Son Zamanların Dikkat Çeken İsmi!

Son Zamanların Dikkat Çeken İsmi!
6 Temmuz 2021 18:23

Uzun yıllardır doğu ve batı sentezi ile şarkılarına yorum katan Murat Gözgü sosyal medya platformlarında yakın zamanda gündeme geldi. 1 Kasım 1983 doğumlu ve Siirtli olan şarkıcı turizm ve ticaret sektöründe de önemli işler yapmıştır. Kendini geliştirmek için her dalda tecrübe edinmeyi ders olarak gören Gözgü yaptığı şarkılar ve yorumladığı eserlerle yeni nesil’ e de ayak uydurmuştur.

 

 

Murat Gözgü günümüzde bulunan şarkıların anlamsız sözlerle yazılması ve bu sözlerin birçok kişi tarafından beğenilmesinden yakınmıştır. Bu nedenle ünlü şarkıcı yeni nesil şarkılarına savaş açmıştır. Yaptığı eserlerle yeni nesil şarkılarını nakavt ederek günde binlerce takipçi kazanmaktadır. Aynı zamanda gün geçtikçe kendini ve şarkılarını geliştirerek hayranlarına zevkli müzik keyfi sunar.

 

Murat Gözgü’nün İlham Kaynağı

 

Murat Gözgü birçok şarkısında yaşanmış hikayeleri ele almaktadır. Bu sebeple de şarkıları daha içten ve duygusal olarak dinleyiciye aktarabildiğini söyler. Ayrıca Gözgü yorumladığı eserleri de aynı bakış açısıyla söylemektedir. Hayranlarına hem keyif veren hem de hüzün veren şarkılarının Anadolu insanlarının yaşantıları olarak bahsetmektedir. Aynı zamanda sanatçı birçok sosyal medya platformunu da kullanmaktadır.

Sosyal medya platformunda aktif olan Gözgü birçok hayranın rahatça ulaşabilmesini hedefler. Spotify, Youtube, Deezer ve Instagram hesapları bulunan sanatçı hayranları ile de samimi iletişim kurmaktadır.

Küçük yaşta büyük hayalleri olan Murat Gözgü birçok hayalini gerçekleştirmiştir. Yurt dışına gitmek isteyen, şarkı çıkarmak isteyen, ticaret ve spor dalıyla ilgilenmek isteyen sanatçı kısa sürede bütün hayalini gerçekleştirmiştir. Bu nedenle de sanatçının hayranları güçlü kişiliği ve vazgeçmeyen tavrı ile ona bağlanmıştır.

Birçok işi aynı anda yapan Murat Gözgü hem turizm hem de sanatçı tarafını aynı anda idare etmektedir. Küçük yaşta karşılaştığı zorluklara rağmen kardeşlerini koruyan ve ev geçindirme derdi olan sanatçı günümüzde büyük bir iş adamı ve sanatçı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca şarkı söylemenin yanı sıra dizi ve filmlerde de yer alan Gözgü vücut geliştirme ve kick boks gibi spor dallarında da başarı elde etmiştir. Bunların yanı sıra sanatçı genç yaşta gıda sektöründe de bulunmuştur. Her çalıştığı yerde farklı hayat hikayeleri duyan ve farklı tecrübeler edinen Gözgü günümüzde bunları şarkı ve şiir vasıtasıyla dinleyicilere aktarmaktadır.

Zorlu hayat mücadelesine rağmen yılmadan yoluna devam ederek turizm sektöründe ilerlemeye başlamıştır. Covid-19 hastalığından önce kendini geliştirmek için Ukrayna’ya giden sanatçı hastalık nedeni ile Ukrayna’daki işlerine kısa süre ara vermiştir. Bu esnada da müziğe daha çok yönelerek kendini bu alanda da geliştirmeyi ihmal etmemiştir.

 

Şiirde Sanatçı Kimliği

 

Murat Gözgü küçüklüğünden beri şiir seven bir çocuk olarak bilinirmiş. Şiirlerle derdini anlatan ve şiir okuyarak derman bulan bu çocuk büyüyerek sanatında şiir izleri de bırakmaktadır. Birçok eserinde kendi şiirlerini okuyan sanatçı hayranlarına derman olmayı amaçlar. Ayrıca hayranları ile de iletişimde kalarak samimi bir bağ kurar ve hayranlarına ailem diye seslenir. Samimiyeti ve başarısı sayesinde sanatçının Instagram hesabında 25.000’den fazla takipçi bulunmaktadır. Kısa sürede tırnakları ile zirveye çıkmayı hedefleyen sanatçının isteği ise elinden geldiği kadar birçok kişiye el uzatmaktır.

Güncel olarak Murat Gözgü ticaret ve turizm ile birçok iş başarısı elde ediyor ve sanatçı yönünü de aktif olarak hayranlarına sunuyor. Babayiğit olarak tanınan Gözgü’nün bir diğer işi de haberciliktir. Bir haber kanalında dış haber müdürü olarak yakın zamanda görev almıştır. Yoğun tempoda gecesini gündüzüne katmadan çalışan Gözgü derlediği hayat hikayelerini de dinleyicilerle buluşturuyor. Hem Youtube hem Spotify gibi popüler uygulamalarda sanatçının birçok eserini bulmak mümkündür.