Solgar Gıda Takviyelerini Keşfet!

Solgar Gıda Takviyelerini Keşfet!
10 Mart 2022 14:07

Takviye edici gıda deyince akla ilk markalardan biri olan Solgar, 500’den fazla mineral, multivitamin takviyeleri içeren doğal ürünlerini sevenleriyle buluşturmaktadır. Solgar gıda takviyesi ürünleri organik tarımla üretilmektedir ve ürünlerin içeriğinde şeker, nişasta, tuz gibi malzemeler bulunmamaktadır. Vegan ve vejetaryenler içinde uygun ürünleri ile Solgar kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilmektedir. O halde gelin birlikte Solgar ürünlerini yakından inceleyelim.

Solgar Omega 3

Omega 3 balık yağı genellikle ton, hamsi, ringa, uskumru gibi yağlı balıkların dokularından elde edilir. Solgar omega 3 yağ asidi içerine sahip hayvansal bir yağdır. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine önemli ölçüde katkıda bulunur. Ürün içeriğinde şeker, nişasta ve tuz bulunmamaktadır, tamamen organik özlerle harmanlanmıştır. Omega 3’ün eksikliğinde vücutta birtakım problemler ortaya çıkabilir, hem bu durumu önlemek hem de daha sağlıklı hissetmek için düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

Solgar D Vitamini

Solgar D vitamini tek softjelde 1000 IU D3 vitamini içeriği ile günlük istenen D vitamini ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. D vitamini normal kemiklerin korunmasına yardımcı olur. Normal kas fonksiyonunun korunmasını destekler.

Solgar C Vitamini

C vitamini vücut tarafından üretilmediği için besin veya besin takviyelerinden alınır.  Güçlü antioksidan özelliği sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücut sağlığı için son derece önem taşır. Solgar vitamin C gıda takviyesi bağışıklık sistemini güçlendirir, cildin onarım süresini hızlandırır ve güçlü antioksidan özelliğine sahiptir.

Solgar Biotin, Solgar B12, Solgar Bromelain, Solgar vm 2000,  Solgar Multivitamin ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.