Soğuk Lipoliz Fiyatları Sayesinde Herkes Bölgesel Yağlarından Kurtulabilir

Soğuk Lipoliz Fiyatları Sayesinde Herkes Bölgesel Yağlarından Kurtulabilir
31 Mart 2021 18:16

Soğuk lipoliz prosedürlerinde cildinizi ve yağınızı “vakum gibi” emmek için dört boyuttan birinde yuvarlak başlıklar kullanılır. İki saate kadar yaslanmış bir sandalyede otururken, soğutma panelleri yağ hücrelerinizi kristalize etmek için çalışır. Prosedür ayarları o kadar rahattır ki bölgesel zayıflamayı sağlayan buz lazer tedavisi esnasında hastalar hiçbir sorun bildirmezler. Soğuk lipoliz fiyatlarının uygunluğu sayesinde bölgesel zayıflama herkes için ulaşılabilir bir hedeftir.

 

Neden soğuk lipoliz ile bölgesel zayıflamayı tercih etmelisiniz?

 

Bölgesel zayıflamayı sağlayan bu tedavinin pek çok faydası vardır, bu da onu her yıl birçok kadın ve erkek tarafından tercih edilen bir tedavi yöntemi haline getirir. Soğuk lipolizin fiyatları da diğer maliyetli ve ağrılı tedavi yöntemlerinden üstün kılan bir özelliğidir. Öncelikle bu tedavi cerrahi kesi gerekmez. Bu sebeple düşük riskli bir prosedürdür. Enfeksiyon riski yoktur ve tedaviden sonra hastanede yatma veya evde istirahat süresi yoktur. Doğrudan işe veya okula, yani günlük işlerinize dönmeniz mümkündür.

Prosedür ayakta tedavi bazında yapılabilir. Prosedüre başlamadan önce hastalara sedasyon veya anestezi uygulanmasına gerek yoktur. Tek seansta birden fazla vücut bölgesi tedavi edilebilir. Ayrıca pek çok kişi için tek seans yeterlidir. Prosedür öncesi ve esnasında sürekli kliniğe gitmeye gerek duyulmaması, hastaların hayatını kolaylaştıran bir durumdur. Tedaviden sonra da günlük hayata hemen dönmek mümkündür.

İşlem her yaştan insana uygulanabilir. Tedavi bölgesinde sinir liflerine, kan damarlarına, kaslara veya kalıcı cilde zarar vermez. Hasar gören veya tahrip olan yağ hücreleri vücuttan kalıcı olarak uzaklaştırılır. Görünümlerindeki iyileşme nedeniyle hastalar benlik saygısında artış yaşayabilir. Ayrıca bölgesel zayıflama, fazla kilo ile ilişkili kronik hastalıkların ortaya çıkma ihtimalini de düşürür.

 

Soğuk lipolizin fiyatı nedir?

 

Soğuk lipoliz fiyatını etkileyen birçok faktör vardır. Tedavi bölgesinin genişliği ve ihtiyaç duyulan seans sayısı, soğuk lipoliz fiyatını etkileyen faktörler arasında belirgin olanlardır. Ancak bu tedaviyi yaptırıp yaptırmayacağınıza ya da hangi klinikte yaptıracağınıza karar verirken yalnızca soğuk lipoliz fiyatını göz önünde bulundurmamalısınız. Aynı zamanda size tedavinin sağlayacağını genel sağlık ve görünüm iyileştirmesini de hesaba katmalısınız.

Soğuk lipolizi hangi klinikte yaptıracağınız da fıyatını etkiler ancak tedavinin etkili ve güvenli olması için klinik ve doktor seçimine önem vermelisiniz. Soğuk lipoliz, sonuçları en üst düzeye çıkarmak ve yan etki riskini azaltmak için deneyimli bir doktor, uygun planlama ve birkaç seans ile en etkilidir. Bu bölgesel zayılama tedavisinin geleneksel liposuction’a göre birçok faydası vardır. Soğuk lipoliz yaptırmayı düşünüyorsanız faydaları risklerle karşılaştırmalı ve sizin için doğru olup olmadığını görmek için doktorunuzla konuşmalısınız.

 

Soğuk lipoliz için doğru klinik seçimi neden önemlidir?

 

Soğuk lipoliz prosedürünüzü yaptırmak için bir yer ararken, doktorlara, teknisyenlere ve hemşire pratisyenlerine bu bölgesel tedavi yönteminin ekipmanını çalıştırma konusunda ne eğitimi aldıklarını sormanız önemlidir.

Soğuk lipoliz prosedürü, sonuçlarını, tedavinin etkinlik derecesini ve güvenilirliğini belirleyebilen tedaviyi gerçekleştiren klinik ve doktorla yakından ilişkilidir. Doğru şekilde yapılmazsa yalnızca sonuçlarınız minimum olmakla kalmaz, aynı zamanda uygun şekilde uygulanmadığında size zarar verebilir. Sinir hasarına, cilt pigmentasyonuna ve hatta rahatsız edici yumrulara neden olabilir. Bu sebeple tedaviyi gerçekleştirecek kliniğe karar verirken soğuk lipoliz fiyatlarının yanı sıra doktorların deneyim seviyesini de araştırmalısınız.

Soğuk lipoliz tedavisinin güvenle uygulanmasını ve bölgesel yağlarınızdan etkili bir şekilde kurtulmayı isterseniz Cool Clinic ile görüşebilirsiniz. Cool Clinic, deneyimli elemanları ile tüm hastaların istek ve ihtiyaçlarını karşılar.